90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu suomalainen Jasmin vastaa kritiikkiin YouTubessa: liittoa amerikkalaisen Blaken kanssa epäiltiin huijaukseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

90 päivää morsiamena -sarjasta tuttu suomalainen Jasmin vastaa kritiikkiin YouTubessa: liittoa amerikkalaisen Blaken kanssa epäiltiin huijaukseksi

Jasmin Aberlardin ja hänen puolisonsa Blaken elämää seurattiin 90 päivää morsiamena -hittisarjassa.

Julkaistu: 30.6. 7:42

Jasmin Abelard ja hänen puolisonsa Blake vastaavat fanien kysymyksiin YouTubessa.

Huippusuositun 90 päivää morsiamena -sarjan seitsemännellä kaudella nähty suomalainen Jasmin Abelard (o.s. Lahtinen) ja hänen puolisonsa Blake kertovat sarjan kuvaamisesta ja saamista ilkeistä viesteistä YouTube-kanavallaan.

YouTube-kanavallaan julkaisemassa videossa pari lukee ääneen erilaisia törkyviestejä, joita heille on sadellut Twitterissä sarjan takia. Pari lukee videolla twiittejä, joissa kommentoidaan, ettei parin välillä ole lainkaan kemiaa, eivätkä he vaikuta yhteensopivilta.

– Jasmin ja Blake ovat kuolettavan tylsiä, Blake esittelee videolla erästä Twitter-viestiä.

Blake huomauttaa olevansa osittain samaa mieltä, sillä sarja ei hänen mukaansa antanut heistä todenmukaista kuvaa.

– Olimme tylsiä sarjassa, siitä olen samaa mieltä. Siksi perustimme tämän YouTube-kanavan, hän sanoo.

Jasmin kertoo YouTubessa monien sarjassa nähtyjen tapahtumien kutistuneen leikkauspöydällä parin minuutin pituisiin kohtauksiin, vaikka todellisuudessa kamerat seurasivat paria lähes taukoamatta.

– Kolmen minuutin pituista kohtausta kuvattiin oikeasti kolme tuntia. Emme aina tienneet kuvaavatko he, joten saatoimme istuskella ja pyöritellä silmiä, että joko kohta aloitetaan, Jasmin muistelee YouTubessa kuvauksia.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

Pari ottaa YouTube-videollaan kantaa myös Blaken Instagram-päivityksestä hiljattain nousseeseen kohuun.

Blake on aikaisemmin kertonut Instagramissaan, kuinka ystävät ja perhe olivat kokoontuneet innoissaan seuraamaan kuudennen kauden avausjaksoa. Pettymys oli suuri, kun heille selvisi, etteivät he olisi lainkaan mukana jaksossa.

– Kaikista odotetuin pari nähdään sarjassa vasta neljännessä jaksossa, kuukausi ohjelman alkamisen jälkeen, Blake kirjoitti Instagram-tilillään.

Muusikon käyttämästä termistä ”odotetuin pari” nousi kiivas keskustelu sosiaalisessa mediassa. Instagram ja Twitter täyttyi 90 päivää morsiamena -sarjan fanien kommenteista, joissa he haukkuivat paria tylsäksi ja huomauttivat, että he saivat paljon vähemmän ruutuaikaa kuin moni muu kaudella mukana ollut pari.

Myös toinen Blaken Instagram-kirjoituksista sai sarjan fanit näkemään punaista, kun hän vastasi somessa väitteisiin, joiden mukaan hän ja Jasmin olisivat osallistuneet 90 päivää morsiamena -sarjan kuvauksiin vain julkisuuden takia.

– Nimetkää yksi oikeasti kuuluisa tyyppi tästä sarjasta. Odotan vastausta, Blake kirjoitti.

Blake puolustautuu YouTube-videolla ja kertoo, että tuotannosta oli annettu ymmärtää, että pari saisi paljon enemmän ruutuaikaa.

– Kuvauksissa oli juttuja, jotka saivat olomme epämukavaksi. Meille sanottiin tuotannosta, että olette odotetuin pari ja ennen ohjelman esittämistä siitä kirjoitettiin blogeissakin. Ne ovat varmaan keinoja, joilla he saavat ihmiset tekemää mielensä mukaan, Blake sivaltaa.

Fanit epäilivät suhteen olevan huijausta

90 päivää morsiamena -sarjan kuudes kausi esitettiin Suomessa keväällä. Yhdysvalloissa ohjelma nähtiin TLC-kanavalla syksyllä 2019. Tuolloin sarjan fanit puivat keskustelupalstoilla parin suhdetta ja epäilivät, että Jasmin olisi avioitunut Blaken kanssa vain viisumin takia.

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut myös epäilyksiä siitä, että pari olisi valehdellut suhteestaan vain päästäkseen tv-ohjelmaan ja saavan näkyvyyttä uralleen.

Jasmin huomauttaa YouTubessa, muuttaneensa Yhdysvaltoihin rakkauden perässä, eikä mallintöiden. Miss Suomi -kauneuskisaan vuonna 2014 osallistunut Jasmin sanoo olleensa nuorempana kiinnostunut missikisoista ja tehneen mallintöitä satunnaisesti.

– Teen toisinaan kuvauksia ja se on hauskaa, mutta en ole koskaan pyrkinyt malliksi, hän huomauttaa.

Jasmin kuvattuna Miss Suomi -finalistien kuvausmatkalla Turkin Alanyassa 2014.

Blake sanoo YouTubessa hämmästelevänsä kommentteja siitä, että hän olisi osallistunut ohjelmaan edistääkseen musiikkiuraansa. Hän sanoo olevansa edelleen sitä mieltä, että 90 päivää morsiamena -sarjan kaltainen tosi-tv-ohjelma ei ole suora tie tai ponnahduslauta tähteyteen.

– Jos haluaisin näkyvyyttä musiikilleni, niin miksi lähtisin parisuhdeohjelmaan? On ihan hullua väittää, että olisin lähtenyt mukaan ohjelmaan hakemaan julkisuutta, hän toteaa.

Jasmin on aikaisemmin kertonut Ilta-Sanomille hakeneensa mukaan 90 päivää morsiamena -ohjelmaan puolitosissaan. Puoliso Blake ei aluksi innostunut ajatuksesta ollenkaan.

Molemmille ohjelman tekeminen olleen ainutlaatuinen ja opettavainen kokemus, vaikka sarja ei antanutkaan aivan todellista kuvaa parin elämästä.

– Ohjelman tekemisestä ei ole jäänyt mikään harmittamaan, en yleensäkään jää vellomaan asioihin. Toki olimme pettyneitä, miten meidät – erityisesti minut – näytettiin, mutta se oli myös oletettavissa. Olemme seuranneet aikaisempia jaksoja ja usein ulkomaalainen maalataan valitettavasti pahikseksi, Jasmin sanoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?