Big Brother-asukkaat menivät kihloihin vain 17 päivää ensitapaamisen jälkeen – eivät ole nähneet toisiaan tv-sarjan kuvausten päätyttyä - Viihde - Ilta-Sanomat

Big Brother-asukkaat menivät kihloihin vain 17 päivää ensitapaamisen jälkeen – eivät ole nähneet toisiaan tv-sarjan kuvausten päätyttyä

Pari julkisti kihlauksensa tämän viikonlopun Big Brother Australia -jaksossa.

Kihloihin johtanut romanssi alkoi parin astuttua Big Brother-taloon.

29.6.2020 18:22

Big Brother Australia -tv-sarjan tähdet Chad Hurst ja Sophie Budack menivät kihloihin Big Brother-talossa vain pari viikkoa ensitapaamisensa jälkeen.

Taloon yhtä aikaa saapunut pari julkisti kihlauksensa tämän viikonlopun Big Brother Australia -jaksossa, kertoo Mirror.

Mallina työskentelevä Hurst, 27, kosi ex-voimistelija Budackia, 25, vain 17 päivän romanssin jälkeen.

Tosi-tv-ohjelman viimeisimmässä jaksossa Budack jakaa uutiset muille talon asukkaille samalla kun he petaavat sänkyjään.

– Chad kosi minua eilen illalla, Budack sanoo jaksossa hymyillen.

– Teidät kaikki on kutsuttu häihin, Budack jatkaa.

Hurstin ja Budackin romanssi roihahti heti parin saavuttua Big Brother-taloon kauden toisessa jaksossa. Heidät on nähty kuhertelemassa useissa tosi-tv-sarjan jaksoissa.

Näyttää kuitenkin siltä, että parin romanssi on hiipumassa Big Brother-talon ulkopuolella. Lähde kertoi Daily Mail Australialle, etteivät Hurst ja Budack ole nähneet toisiaan tosi-tv-sarjan huhtikuun kuvausten jälkeen.

Rakastavaiset asuvat eri kaupungeissa, mikä on aiheuttanut hankaluuksia koronaviruspandemian aikana.

Hurst on viettänyt karanteeniaikaa Bondissa, eikä Darwinissa jumissa oleva Budack ole päässyt tapaamaan häntä matkustusrajoitusten takia.

Pariskunnan ystävä kuitenkin vakuuttaa että Hurst ja Budack ovat yhä yhdessä.

– Sophie ikävöi häntä, ja he puhuvat joka päivä, pariskunnan ystävä kertoo.

Big Brother -ohjelman kuvaukset jatkuivat monissa maissa koronaviruspandemiasta huolimatta. Koronavirustilanne salattiin pitkään eri maiden Big Brother -kilpailijoita.

Maaliskuussa saksalainen tv-kanava Sat.1 kuohutti päätöksellään olla kertomatta koronaviruksesta Big Brother -talon asukkaille.

Valtavan somemylläkän jälkeen kanava taipui ja ilmoitti asukkaille tilanteesta. Monilla asukkailla oli vaikeuksia ymmärtää, kuinka paljon maailma oli muuttunut Big Brother-taloon astumisen jälkeen.

Kanadassa Big Brotherin kuvaukset päättyivät ennenaikaisesti 24. maaliskuuta koronaviruksen takia. Ohjelman oli alunperin tarkoitus huipentua 21. toukokuuta esitettävään finaaliin.

Kukaan kilpailijoista ei voittanut palkintopottia, vaan rahat lahjoitettiin koronavirusta vastaan taisteleville järjestöille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?