Borat-tähti teki sen taas: höynäytti äärioikeiston tapahtumassa ja esitti lavalla ronskin laulun – yleisö ryhtyi laulamaan Wuhan-viruksen piikittämisestä - Viihde - Ilta-Sanomat

Borat-tähti teki sen taas: höynäytti äärioikeiston tapahtumassa ja esitti lavalla ronskin laulun – yleisö ryhtyi laulamaan Wuhan-viruksen piikittämisestä

Sacha Baron Cohen on tähdittänyt Who Is America? -hittikomediasarjaa.

Julkaistu: 29.6. 17:17

Koomikko lauloi muun muassa eri poliitikojen piikittämisestä Wuhan-viruksella. Yleisö ryhtyi mukaan lauluun.

Yksi maailman tunnetuimmista poliittisen satiirin tähdistä, Borat-roolistaan tunnettu koomikko Sacha Baron Cohen on jälleen kohauttanut tempauksellaan.

Lauantaina Washingtonissa Cohen höynäytti ihmisiä äärioikeiston tapahtumassa esittämällä country-biisin, jossa hän muun muassa lauloi, että Barack Obamaa, liberaaleja ja maskeja pitäviä mielenosoittajia tulisi piikittää Wuhan-viruksella.

Lontoosta lähtöisin oleva Cohen astui lavalle naamiaisasussa tekopartaan ja haalariin pukeutuneena. Cohen teeskenteli kuuluvansa poliittiseen toimintakomiteaan ja olevansa tapahtuman tukija. Vedätys meni läpi, ja Cohen nousi lavalle esittämään lauluaan. Hän sai myös yleisön laulamaan mukana.

Hänet yritettiin poistaa lavalta, mutta hänen oma turvatiiminsä esti yritykset.

Sacha Baron Cohen on huijannut poliitikkoja ja tavallisia ihmisiä tv-sarjassa Who Is America?. Sunnuntaista tempausta pidetään vihjeenä siitä, että sarjalle saattaisi olla jatkoa tiedossa.

Cohen on yksi maailman tunnetuimmista poliittisen satiirin tähdistä.

Sacha Baron Cohen nousi kuuluisuuteen Borat-roolinsa kautta samannimisessä elokuvassa vuonna 2006. Borat aiheutti aikoinaan kohun roiseilla vitseillään juutalaisista ja seksuaalivähemmistöistä.

Muita miehen tunnettuja hahmoja ovat hoppari Ali G, itävaltalaisen musiikkikanavan homoseksuaali muotitoimittaja Brüno ja diktaattori Aladeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?