Kansanedustaja Hjallis Harkimo menetti ajokorttinsa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja Hjallis Harkimo menetti ajokorttinsa

Kansanedustaja Hjallis Harkimo menetti ajokorttinsa.

Julkaistu: 29.6. 10:43

Hjallis Harkimo kertoo tuoreella YouTube-videollaan ajokorttinsa menetyksestä. Tilanteesta johtuen Harkimo kulkee tulevan kesän veneellä.

Kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo (liike nyt) on menettänyt hiljattain ajokorttinsa. Harkimo kertoo asiasta tuoreella YouTube-videollaan.

– Tähän alkuun pitää sanoa yks juttu. Tänä kesänä tulen käyttämään paljon tätä venettä, arvatkaa miksi. Syy on aika selvä, mulla ei ole ajokorttia, Harkimo aloittaa videon, jossa hän kertoo kesän suunnitelmistaan.

– Tänä kesänä en ehdi paljoakaan lomailemaan. On tv-sarjan kuvauksia ja paljon muita hommia luvassa. Ainoa ongelma on, että multa lähti taas kortti hyllylle.

Harkimo ei kuitenkaan paljasta videolla syytä, miksi hän on menettänyt ajokorttinsa. Aiemmin Harkimo on menettänyt korttinsa toistuvien ylinopeuksien vuoksi.

Tilanteesta johtuen innokkaana veneilijänä tunnettu Harkimo toteaa kulkevansa tulevan kesän veneellä. Hän asuu Sipoossa, josta pääsee Helsinkiin vesiteitse käden käänteessä.

– Tällä pääsee Helsinkiin 20-30 minuutissa. En mä edes tarvi autoa. Tällä mennään ja ollaan paljon vesillä, videolla veneensä ratissa istuva Harkimo sanoo.

Tämän lisäksi kansanedustaja lisäsi Instagram-sivuilleen kaksi päivää sitten kuvan, jossa hän on lentänyt kotiinsa Sipooseen jääkiekkoilija Ossi Väänäsen seurassa.

– Lentäen pääsee myös Sipooseen, Harkimo kirjoitti.

Hjallis Harkimo viettää kesän veneilyn parissa.

Hjallis Harkimo isännöi parhaillaan uutussarjaa Lisää löylyä, Hjallis ja Jethro, jossa Harkimo ja Jethro Rostedt järjestävät rennon saunaillan Hjalliksen kotona Sipoossa.

Tällä hetkellä Harkimo tunnetaan myös aktiivisena vloggaajana. Hänen Youtube-kanavalla on lähes 80 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?