Jada Pinkett Smith sivaltaa YouTube-tähteä 11-vuotiaan tyttärensä seksualisoinnista – järkyttävä video kiertää sosiaalisessa mediassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jada Pinkett Smith sivaltaa YouTube-tähteä 11-vuotiaan tyttärensä seksualisoinnista – järkyttävä video kiertää sosiaalisessa mediassa

Myös veli Jaden Smith vihastui internetissä kiertävästä videosta.

Jada Pinkett Smith vihastui YouTube-tähti Shane Dawsonin videosta.­

29.6. 9:05

Näyttelijä Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith sivalsi YouTube-tähti Shane Dawsonia Twitterissä Willow-tyttärensä seksualisoinnista.

Twiitin taustalla on sosiaalisessa mediassa kiertävä vanha video, jossa Dawson esittää masturboivansa Smithin 11-vuotiaan tyttären kuvalle. Willow-tytär on nykyisin 19-vuotias.

– Shane Dawsonille...olen kyllästynyt tekosyihin, Smith kirjoittaa Twitter-julkaisussaan.

Myös Willow Smithin 21-vuotias veli Jaden Smith vihastui järkyttävästä videosta.

– Shane Dawson sinä ällötät minua. Sinä seksualisoit 11-vuotiasta tyttöä joka sattuu olemaan siskoni! Se on kaukana hauskasta, eikä se ole okei millään tasolla, Jaden Smith kirjoitti Twitterissä.

Shane Dawson julkaisi vain muutama päivä aikaisemmin videon, jossa YouTube-tähti pyytää anteeksi tekemiään loukkaavia sketsejä.

20 minuutin pituisessa anteeksipyynnössä Dawson ottaa puheeksi vanhat videonsa, joissa käytettiin rasistisia ilmauksia, vitsailtiin pedofiliasta, ja esitettiin rasistisia stereotyyppejä.

Willow Smith, Jaden Smith, Will Smith, ja Jada Pinkett Smith kuvattuna vuonna 2012.­

Dawson vakuutti 23 miljoonalle seuraajalleen ymmärtävänsä videoidensa aiheuttaman harmin.

– Olen niin pahoillani kaikille jotka näkivät sen, ja näkivät myös ihmisten tukevan minua sanomalla ”olet niin hauska, Shane”, Dawson sanoo videolla.

Dawson otti puheeksi myös pedofiliasta vitsailunsa, ja vakuutti ettei enää puhuisi lapsesta epäsoveliaalla tavalla. Dawson ei maininnut tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa kiertävää videota.

– Olen valmis menettämään kaiken, Dawson sanoo videonsa lopussa.

– Ymmärrän kuinka montaa ihmistä olen satuttanut ja kuinka montaa ihmistä olen inspiroinut sanomaan kamalia asioita tai tekemään kamalia asioita, tämän kaiken tunnustaminen ja itseni vastuullisena pitäminen on minulle kaiken menettämisen arvoista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?