Pian 40-vuotias Jessica Simpson julkaisi viettelevän bikinikuvan – fanit eivät olleet uskoa silmiään - Viihde - Ilta-Sanomat

Pian 40-vuotias Jessica Simpson julkaisi viettelevän bikinikuvan – fanit eivät olleet uskoa silmiään

Tähti kertoo olevansa kropassaan itsevarmempi kuin koskaan.

Jessica Simpson täyttää heinäkuussa 40 vuotta.­

28.6. 15:12

Laulajana ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Jessica Simpson juhlii pian nelikymppisiään. Lähestyvän merkkipäivänsä kunniaksi Simpson poseeraa lehmäkuvioisiin bikineihin ja mustaan läpikuultavaan viitaan pukeutuneena Instagramissa.

Kuvassa Simpson kurkistaa olkansa takaa ja taustalla on upea ilta-auringon sävyttämä merimaisema. Suuren mustan hatun lierin alta suoraan kameraan katsovan Simpsonin kuva on kerännyt hetkessä yli 180 000 tykkäystä.

– JIIHAA viimeisille päivilleni kolmikymppisenä, 39-vuotias Simpson kirjoittaa kuvatekstissään.

Tekstin perään on lisätty hassunkurinen hymiö. Jessica Simpson viettää 40-vuotissyntymäpäiväänsä 10. heinäkuuta.

Simpsonilla on Instagramissa yli 5 miljoonaa seuraajaa. Omaan vaatemallistoonsa panostava tähti julkaisi samassa ranta-asussa kuvan myös brändinsä Instagram-tilillä. Kuvassa Simpson esittelee mallistonsa uusia bikineitä kädet sivuille levitettynä.

Simpson julkaisi Open Book -kirjansa helmikuussa.­

Aiemmin tänä vuonna julkaistussa Simpsonin omaelämäkerrallisessa kirjassa Open Book tähti kertoo kokemistaan ulkonäköpaineista nuoruudessaan. Vain 17-vuotiaana levytyssopimuksen tehnyt Simpson on kertonut Peoplelle käyttäneensä jopa laihdutuspillereitä, sillä koki paineita ulkonäöstään.

Jessica Simpson koki kovia ulkonäköpaineita nuorena poptähtenä. Kuvassa Simpson vuonna 2000.­

Nyt kolmen lapsen äitinä Simpson kokee kuitenkin olonsa kehossaan itsevarmemmaksi kuin koskaan. Hän kertoo kehonsa olevan hänelle voiman lähde.

– Haluan toki näyttää hyvältä. Ja tehdä parhaani, olla aktiivinen lasteni kanssa ja juosta ympäriinsä tuntematta oloani murtuneeksi. En ole tarkka dieeteistä tai mistään sellaisesta, Simpson kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?