Jennifer Aniston vilautti yllättäen tatuointiaan, josta harva tietää – tällainen merkitys mystisellä symbolilla on - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Aniston vilautti yllättäen tatuointiaan, josta harva tietää – tällainen merkitys mystisellä symbolilla on

Jennifer Anistonilla on kaksi tatuointia, joita hän esittelee julkisuudessa harvoin.

25.6.2020 20:49

Hollywood-tähti Jennifer Aniston on yksi maailman tunnistettavimpia kasvoja, mutta harva tietää hänen kahdesta tatuoinnistaan.

Ikonisesta Frendit-sarjasta maailmanmaineeseen aikanaan ponnahtanut Aniston vieraili samaisesta sarjasta tunnetuksi tulleen Lisa Kudrow’n kanssa Variety-lehden Actors on Actors -haastattelusarjassa, josta ovat uutisoineet lukuisat mediat.

Videoidun keskustelun aikana Aniston väläytti ranteessa olevaa tatuointiaan, jossa komeilee numero 11 kahteen kertaan. Anistonin ”11 11” rannetatuointi huomattiin ensi kerran vuonna 2018, minkä jälkeen hän on esitellyt sitä muutamaan otteeseen myös punaisella matolla.

Aniston on tatuoinut ranteeseensa numerot ”11 11”.

Nyt People-lehti kertoo, että tatuoinnilla on tärkeä näyttelijälle tärkeä merkitys. Peoplen lähteen mukaan Aniston uskoo, että numerot tuovat hänelle hyvää onnea. Tatuointi muistuttaa Anistonia myös hänen edesmenneestä koirastaan Normanista. Sekarotuinen corgin ja terrierin risteytys menehtyi 15 vuoden iässä vuonna 2011.

Anistonin syntymäpäivä sen sijaan on 11. helmikuuta.

– Numero 11 merkitsee hänellä paljon sekä hänen syntymäpäivänsä että Normanin vuoksi, lähde kertoi Peoplelle.

Hollywood-tähti on puhunut paljon rakkaudestaan edesmenneeseen lemmikkiinsä. Normanin menehdyttyä vuonna 2011 hän tatuoi koiran nimen jalkateräänsä. Tähden molemmat tatuoinnit sisältävätkin muiston yhdeksän vuotta sitten menehtyneestä lemmikistä.

Aniston on tatuoinut lemmikkinsä nimen jalkateräänsä.

Anistonin Norman-koira kuoli vuonna 2011.

Nykyään Anistonilla on seuranaan Clyde-niminen koira, joka elää melkoista unelmaelämää tähden 21 miljoonan luksuskartanossa.

Bel Airin alueella Los Angelesissa sijaitsevaan asuntoon kuuluu muun muassa neljä makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta, viinikellari, uima-allas sekä vieraille tarkoitettu huoneisto. Kodin ikkunoista voi ihailla sekä kaupunki- että merinäköalaa. Pihalla komeilee uima-allas.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?