18-vuotias Instagram-tähti kuoli traagisessa onnettomuudessa – kuvasi somevideota kesken moottoripyöräajelun - Viihde - Ilta-Sanomat

18-vuotias Instagram-tähti kuoli traagisessa onnettomuudessa – kuvasi somevideota kesken moottoripyöräajelun

Julkaistu: 24.6. 18:09

Venäläinen sometähti Anastasia Tropitsel menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa Balilla.

Instagram-tähti ja bloggaaja Anastasia Tropitsel on kuollut 18-vuotiaana. Unilad ja News.com.au -sivustot uutisoivat venäläisen sometähden olleen moottoripyöräajelulla poikaystävänsä Victorin kanssa Balilla, kun Tropitsel menetti ajoneuvon hallinnan.

Viranomaiset ovat vahvistaneet kansainväliselle medialle venäläistähden kuolleen liikenneonnettomuudessa. Anastasia Tropitselin, oikealta nimeltään Anastasia Zubrinan, kerrotaan törmänneen moottoripyörällään liikenteenjakajaan.

Viranomaisten mukaan hänellä oli kypärä, mutta tästä huolimatta Tropitsel kuoli törmäyksen aiheuttamiin vammoihin.

Tähden poikaystävä on kertonut heidän olleen matkalla aamiaiselle ja Tropitsel oli kuvannut maisemia moottoripyörällä ajaessaan. Poikaystävä on kertonut sosiaalisessa mediassa Tropitselin ajaneen noin 90 kilometrin tuntivauhtia.

– Rakastettuni ei ole enää luonamme, tähden poikaystävä Victor kirjoittaa Instagramissa.

– Anastasia ajoi noin 80-100 kilometrin tuntivauhtia isolla tiellä, eli samaa vauhtia kuin kaikki muutkin. Hän ajoi aina varovasti ja liikennesääntöjen mukaisesti.

Myös tähden äiti on ilmoittanut tyttärensä someseuraajille suru-uutise Instagramissa.

– Nastya ei ole enää luonamme. En voi uskoa tätä.

Tropitsel aloitti bloggaamisen 12-vuotiaana ja loi menestyksekkään uran somen avulla. Uniladin mukaan Tropitsel oli tienannut ensimmäisen miljoona ruplaansa 15-vuotiaana.

Hän ja 30-vuotias poikaystävä olivat majailleet Balilla keväästä lähtien ja jääneet paratiisisaarelle koronakaranteeniin. Nuori venäläisnainen julkaisikin sosiaalisessa mediassa ahkerasti kuvia Balilta. Kuukausi sitten otetussa kuvassa hän poseeraa moottoripyöränsä selässä.

Myös muissa Instagramissa julkaistuissa kuvissa ja videoissa Tropitsel nähdään moottopyörän kyydissä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?