Jamie Oliver julkaisi kokkausvideon vain 9-vuotiaasta pojastaan – fanit mykistyivät huikeasta lopputuloksesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jamie Oliver julkaisi kokkausvideon vain 9-vuotiaasta pojastaan – fanit mykistyivät huikeasta lopputuloksesta

Jamie Oliverin 9-vuotias poika ihastuttaa sosiaalisessa mediassa kokkaustaidoillaan.

24.6. 12:01

Tähtikokki Jamie Oliver, 45, on ollut viime aikoina otsikoissa ravintolaimperiuminsa talousvaikeuksien vuoksi. Sen sijaan hänen poikansa on noussut melkoiseksi sosiaalisen median hitiksi.

9-vuotias Buddy aloitti isänsä Instagram-tilillä toukokuussa sitten oman kokkaussarjansa, joka on noussut hetkessä valtavan suosituksi. Viikonloppuna Oliver julkaisi tilillään jo viidennen videon, jolla Buddy tekee banaanileipää.

Jamie Oliverin Buddy-poika seuraa isänsä jalanjälkiä.­

Reilun viiden minuutin mittaisella videolla Buddy juttelee kameralle kokkaillessaan Oliverilta tuttuun tapaan. Videon lopussa hän myös imitoi maailman kuuluisimpien kokkien joukkoon lukeutuvaa isäänsä naureskellen ja tunkee leipää suuhunsa.

Fanit ihastuivat heti nuorukaisen rentoon, mutta ammattitaitoiseen ruoanvalmistukseen. Julkaisu onkin kerännyt yli miljoona katselua ja tuhansia kommentteja.

– Hän on luonnonlahjakkuus!

– Mikä tähti! Hienoa työtä.

– Jamie on saanut todellisen kilpailijan. Buddu on niin suloinen!

– Tämä oli mahtavaa! Ja hyvä, että isä on opettanut häntä veitsen kanssa.

– Hienoa työtä. Olet mahtava kokki ja inspiraatio muille lapsille, jotka haluavat oppia laittamaan ruokaa!

Jamie Oliverilla ja hänen Jools-vaimollaan on Buddyn lisäksi neljä muuta lasta: Poppy, 18, Daisy, 17, Petal, 11, ja kolmevuotias River.

Jamie ja Jools lastensa Daisyn, Petalin, Buddyn ja Poppyn kanssa lähtemässä sairaalasta vuonna 2016 vastasyntyneen River-poikansa kanssa.­

Jamie Oliver nousi maailmanmaineeseen 24-vuotiaana, kun BBC:n tv-ryhmä bongasi hänet kokkaamassa River Cafessa Hammersmithissä vuonna 1997. Hän sai pian oman Alaston kokki (The Naked Chef) -tv-ohjelmansa, joka siivitti nuoren miehen liki satumaiseen menestykseen.

Oliver teki lukuisia tv-sarjoja ja julkaisi kymmeniä keittokirjoja, keittiövälinesarjoja ja lanseerasi lopulta oman ravintolaimperiuminsa.

Nousukiito jatkui 20 vuotta aina viime vuoteen saakka. Toukokuussa 2019 Oliver tiedotti 25 ravintolansa ajautuneen selvitystilaan. Oliver vaikeni aluksi kipeästä tappiostaan, mutta paljasti myöhemmin syitä bisnestensä tuhon taustalla.

– 13 vuoden aikana liikevaihtomme on ollut yli miljardi puntaa. Olemme työllistäneet yli 20 000 ihmistä. Mutta ehkä emme huomanneet ongelmia tarpeeksi nopeasti. Sitten yhtäkkiä sain puhelun keskellä yötä ja minulle kerrottiin, että meiltä loppuvat rahat, Oliver kommentoi viime vuonna The Times -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?