Kaleva: Temptation Island -viettelijäsinkut Antti ja Daniela löysivät toisensa – rakkaus roihahti heti kameroiden sammuttua - Viihde - Ilta-Sanomat

Kaleva: Temptation Island -viettelijäsinkut Antti ja Daniela löysivät toisensa – rakkaus roihahti heti kameroiden sammuttua

Välit lämpenivät parin tiputtua Temptation Island -sarjasta.

Temptation Island -ohjelmassa nähdyt sinkut Antti ja Daniela löysivät toisensa pudottuaan ohjelmasta.

23.6.2020 16:24

Temppari-Antti, oikealta nimeltään Antti Ijäs, paljasti Kalevan haastattelussa rakastuneensa Temppari-Danielaan, eli Daniela Pietikäiseen.

Haastattelun mukaan Temptation Island -sinkkuina julkisuuteen ponnahtaneet Antti ja Daniela ovat viihtyneet parisuhteessa jo puoli vuotta.

Tunteet roihahtivat Ijäksen tiputtua tv-sarjasta. Temppari-Antti pakkasi laukkunsa ja vietti kaksi päivää Thaimaassa muiden pudonneiden sinkkujen kanssa.

Paikalla oli myös toiselta saarelta pudonnut Daniela. Kaksipäiväisen loman aikana parin välit lämpenivät romanssiksi asti.

– Olen tosi tyytyväinen että löysin ohjelman ansiosta ihanan Danielan elämääni. Olemme varmasti pitkään yhdessä, Ijäs hehkutti haastattelussa.

Temppari-Antti lähti tv-ohjelmaan sinkkuna.

Temppari-tähti kertoo, että uuteen suhteeseen hyppääminen jännitti aluksi, etenkin parin pitkän välimatkan takia.

– Pelkäsin alussa, että mitähän tästä tulee, kun Daniela asuu Tuusulassa ja minä Oulussa. Etäsuhde on kuitenkin toiminut tosi hyvin.

Ijäs kertoo, että matkustaa pääkaupunkiseudulle usein työnsä takia, ja Daniela käy myös Oulussa säännöllisesti.

Temptation Island -sarjan viimeisin kausi on päättynyt, mutta uuden kauden valmistelut ovat parhaillaan käynnissä.

Temppari-Daniela on myös hehkuttanut uutta parisuhdettaan.

Ijäs ei kuitenkaan ole valmis testaamaan tuoretta parisuhdettaan kohuformaatin uudella kaudella. Temppari-tähti ei myöskään kiellä osallistuvansa tosi-tv-sarjaan uudestaan tulevaisuudessa.

– Koskaan ei saisi sanoa, että en ikinä lähtisi. Mutta onhan ohjelma pariskunnille melkoinen koetus, Ijäs sanoo Kalevan haastattelussa.

Danielakin on hehkuttanut uutta parisuhdettaan sosiaalisessa mediassa. Temppari-tähti jakoi Instagram-tilillään hempeän yhteiskuvan rakastuneesta parista.

– Sun piti olla yhen illan tuttu, mut tää vois olla yhen elämän juttu, Pietikäinen kirjoitti kuvatekstiksi.

– Mun piti lähteä reissuun vaan rikkomaan toisten parisuhteita, mutta päädyinkin nappaamaan matkaani tämän maailman ihanimman matkamuiston, Temppari-tähti jatkaa.

Huippusuositun Temptation Island Suomen ensimmäinen kausi kuvattiin Thaimaassa loppuvuodesta 2014. Ohjelmasta on tehty jo seitsemän tuotantokautta.

Formaatissa pariskunnat testaavat suhteensa lujuutta viettämällä aikaa erikseen sinkkujen keskellä. Sami Kuronen on toiminut Temptation Islandin juontajana ensimmäisestä kaudesta lähtien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?