Kauniit ja rohkeat -sarjan intiimejä kohtauksia varten otettiin käyttöön varsin erikoinen käytäntö: puolisot mukaan kuvauksiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kauniit ja rohkeat -sarjan intiimejä kohtauksia varten otettiin käyttöön varsin erikoinen käytäntö: puolisot mukaan kuvauksiin

Sarjan intiimien kohtausten kuvaaminen koronapandemian ehdoilla aiheutti tuotannolle harmaita hiuksia. Nyt käytössä on varsin luovia ratkaisuja.

Kauniit ja rohkeat -sarjan kuvaukset on käynnistetty uudelleen.

22.6.2020 17:59

Kauniit ja rohkeat -suosikkisarjan tuotanto on käynnistetty uudelleen koronapandemian hellittäessä.

Sarja kuhisee intiimejä kohtauksia, joiden kuvaamista hankaloittaa turvavälien noudattaminen. Tuotanto onkin ottanut käyttöön varsin poikkeuksellisen ratkaisun. Näyttelijät nimittäin tekevät intiimejä kohtauksia omien puolisoidensa kanssa, jotka toimivat stunttinäyttelijöinä.

Intiimejä kohtauksia kuvataan niin, että näyttelijät suutelevat kameran edessä yksin. Kuvakulmia säätämällä ja taidokkaalla editoinnilla kohtaus saadaan kuitenkin näyttämään siltä, että näyttelijät olisivat oikeasti fyysisessä kontaktissa.

– Lopputuloksessa he näyttävät siltä, että heidän nenänsä koskettaisivat, mutta todellisuudessa he näyttelevät suutelukohtauksen yksin, Kauniit ja rohkeat -sarjan vastaava tuottaja Bradley Bell paljastaa Forbesille.

Seksikohtauksissa käytetään myös puhallettavia nukkeja.

– Meillä on ollut puhallettavia nukkeja jo 15 vuoden ajan, mutta ne ovat tyypillisesti esittäneet ruumiita. Ehostimme pölyttyneitä nukkeja, ja laitoimme niille peruukit ja meikit. Niitä tullaan näkemään rakastelukohtauksissa, Bell kertoo.

Jatkossa näyttelijät eivät suutele toisiaan.

Legendaarisen Kauniit ja rohkeat -sarjan tuotanto katkesi maaliskuussa. Ensimmäistä kertaa koko sarjan historiassa jouduttiin turvautumaan uusintojen esittämiseen kuukauden ajaksi.

Näyttelijät sekä tuotantotiimi passitetaan myös koronavirustesteihin. Paikalla kuvauksissa on koordinaattori, joka valvoo turvatoimenpiteitä, kuten turvaetäisyyksien noudattamista.

– Tietenkin lopetamme kuvaukset, jos järjestelyt eivät toimi. Turvallisuus on tärkeintä, Bell painottaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?