Playboy-kaunottarien traagiset kohtalot järkyttävät: ruumis tunnistettiin rintaimplanttien ansiosta, poliisi teki hirveän löydön makuuhuoneesta... - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboy-kaunottarien traagiset kohtalot järkyttävät: ruumis tunnistettiin rintaimplanttien ansiosta, poliisi teki hirveän löydön makuuhuoneesta...

Elämä Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa ei ollut pelkästään railakasta juhlimista ja samppanjavirtaa. Moni puputyttö on saanut surmansa hämärissä olosuhteissa tai riistänyt henkensä.

Monen Playboy-kaunottaren elämä on päättynyt surullisella tavalla. Kuvassa Jayne Mansfield (vasemmalla ja keskellä alhaalla), Stephanie Adamson (keskellä ylhäällä) ja Ashley Mattingly.­

20.6.2020 21:43

Artikkeli on julkaistu alun perin 25.4.2020. Ilta-Sanomat julkaisee juhannuksena kuluneen kevään suosituimpia juttuja.

Playboy-maailman kulisseissa kohisi viikko sitten, kun poliisit löysivät lehdessä poseeranneen mallin Ashley Mattinglyn, 33, kuolleena kotoaan. Ystävät olivat hätääntyneet, kun eivät saaneet yhteyttä malliin ja soittivat poliisille. Mattinglyn löytyi Austinissa sijaitsevasta asunnostaan.

Kuolemaa epäillään itsemurhaksi. Perheen mukaan Mattinglyn kotoa löydettiin jäähyväiskirje.

Mallikaunotar Ashley Mattingly löydettiin kuolleena kotoaan Austinissa. Jälkeensä hän jätti jäähyväiskirjeen.­

Mattingly ponnahti julkisuuteen poseerattuaan miestenlehti Playboyn alastonkuvissa vuonna 2011. Vaaleaverikkö oli lehden Miss Maaliskuu.

Ikoninen miestenlehti Playboy tunnetaan ehkä kaikkein parhaiten ilkosillaan poseeraavista puputytöistä, maailmankuuluista luksusjuhlista ja jo edesmenneestä Playboy-mogulista Hugh Hefneristä.

Pupuluksusta varjostaa kuitenkin synkkä historia, johon liittyy monia traagisia kuolemia. Mattingly ei ole ainoa Playboy-kaunotar, jonka elämä on päättynyt surullisella tavalla.

Stephanie Adams – huoltajuuskiista ajoi järkyttävään tekoon

Vuonna 2018 Playboyn keskiaukeaman malli Stephanie Adams surmasi itsensä ja lapsensa hyppäämällä pilvenpiirtäjästä Manhattanilla New Yorkissa. Adams, 46, oli poseerannut Playboyn tähtenä ensimmäistä kertaa 1992.

Adams ja hänen 7-vuotias poikansa Vincent löydettiin kuolleina hotelli Gothamin toisen kerroksen parvekkeelta. He olivat syöksyneet alas rakennuksen 25. kerroksesta.

Stephanie Adams syöksyi alas pilvenpiirtäjän 25. kerroksesta.­

Nainen oli käynyt erittäin riitaisaa huoltajuustaistelua ex-miehensä kanssa. Vain muutama päivä ennen kuolemaansa Adams oli antanut New York Postille haastattelun huoltajuuskiistasta. Hänen ei sallittu ottaa poikaansa mukaan lomalle.

Jasmine Fiore – silvottu ruumis tunnistettiin rintaimplanteista

Yksi Playboy-historian järkyttävimmistä tragedioista sijoittuu elokuuhun 2009. Bikinimalli Jasmine Fioren pahoinpidelty, kuristettu ja silvottu ruumis löydettiin matkalaukun sisältä. Fiore työskenteli vuoden ajan Playboyssa, mutta ei ollut koskaan Playmate.

Verta tihkuva matkalaukku löydettiin kadunposkessa olevasta roskakorista Kaliforniassa. Fioren sormet ja hampaat oli tuhottu tunnistamistyön vaikeuttamiseksi. Mallikaunottaren ruumis tunnistettiin rintaimplanttien sarjanumeron ansiosta.

Fioren aviomies tuore Ryan Jenkins joutui rikoksen pääepäilyksi ja hänestä annettiin pidätysmääräys. Vain muutama päivä myöhemmin Jenkins löydettiin kuolleena kanadalaisesta motellihuoneesta tehtyään itsemurhan.

Poliisi uskoo Jenkinsin murhanneen vaimonsa ja silponeen tämän ruumiin välttääkseen kiinnijäämisen.

Jayne Mansfield – traaginen onnettomuus tuhosi lupaavan Hollywood-uran

Näyttelijä Jayne Mansfield oli aikansa seksisymboleita. Vain 34-vuotiaana auto-onnettomuudessa vuonna 1967 kuollut Mansfield poseerasi Playboy-lehdessä, ja oli ensimmäinen nimekäs yhdysvaltalaisnäyttelijä, joka esiintyi alasti Hollywood-elokuvassa.

Mansfield oli otsikoissa paitsi elokuvarooliensa myös yksityiselämänsä takia. Näyttelijä oli lyhyen elämänsä aikana kolmesti naimisissa ja sai viisi lasta.

Jayne Mansfield muistetaan ensimmäisenä yhdysvaltalaisnäyttelijänä, joka teki alastonkohtauksen Hollywood-elokuvassa.­

Kaunottaren asianajajarakas Samuel Brody, Mansfield ja Mansfieldin kolme lasta olivat kesäkuussa 1967 matkalla kohti New Orleansia, kun heitä kuljettanut Buick Electra 225 -auto törmäsi edellä ajaneen traktorin perävaunuun. Kovaa vauhtia kulkenut auto runnoutui lähes kokonaan perävaunun alle. Edessä istuneet Brody, Mansfield ja auton kuljettaja kuolivat välittömästi.

Näyttelijä Jayne Mansfield oli aikansa seksisymboleita.­

Yksi auton takapenkillä olleista lapsista oli Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjasta kuuluisuuteen noussut Mariska Hargitay. Näyttelijä oli onnettomuuden aikaan vain 3-vuotias.

Christina Carlin-Kraft – poliisi löysi sänkyynsä kuristetun naisen

Vuonna 2018 poliisi löysi Pennsylvaniasta, Philadelphiasta kodistaan kuolleena entisen Playboy-kaunottaren Christina Carlin-Kraftin. 36-vuotiaana kuollut Christina oli kuristettu kuoliaaksi.

People-lehden mukaan hänen ruumiinsa löytyi tämän omasta makuuhuoneesta kello yhdeksän aikaan aamulla. Poliisit saapuivat paikalle, koska huoneistosta oli ilmoitettu, että sinne on murtauduttu.

Carlin-Kraft teki pitkään töitä bikini- ja alusvaatemallina. Hän poseerasi rohkeissa kuvissa muun muassa Playboy- ja Maxim-lehdissä, sekä teki kuvauksia Victoria’s Secretille. Hän kertoi omassa verkossa julkaistussa ansioluettelossaan olevansa puoliksi saksalainen ja puoliksi venäläinen.

Dorothy Stratten – mustasukkainen rakastaja raiskasi ja ampui

Dorothy Stratten, syntymänimeltään Dorothy Hoogstraten, nousi Hefnerin tietoisuuteen, kun hänen poikaystävänsä Paul Snider houkutteli vancouverilaisessa pikaruokalassa työskennelleen teinin alastonkuviin.

Vuonna 1979 Stratten valittiin kuukauden puputytöksi ja vuonna 1980 vuoden puputytöksi. Sen jälkeen hänelle siunaantui rooleja televisio-ohjelmista ja elokuvista.

Hugh Hefner valitsi Strattenin vuoden 1980 puputytöksi.­

Kun Strattenin ura eteni, hän oli jatkuvasti etäisempi Sniderille. Sniderin mustasukkaisuus kasvoi niin suureksi, että hän palkkasi yksityisetsivän ja osti haulikon. Pari löytyi alastomana Sniderin Los Angelesin kodista 14. elokuuta vuonna 1980. Poliisin mukaan Snider oli raiskannut naisen, ampunut häntä haulikolla kasvoihin ja sen jälkeen ampunut itsensä.

Stratten oli kuollessaan 20-vuotias.

Cassandra Lynn Hensley

Entinen Playboy-malli Cassandra Lynn Hensley, 34, löydettiin vuonna 2014 kuolleena hänen ystävänsä asunnosta Los Angelesissa.

Ystävä löysi Hensleyn elottomana kylpyammeesta. Paikalle hälytetyn ambulanssin henkilöstö ei pystynyt enää elvyttämään Hensleytä, joka kuoli huumeiden yliannostukseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?