Aki ja Rita paljastavat seksielämänsä salat – edes vauvavuosi ei hidastanut menoa: ”Kun vetää 200 leukaa, alkaa testosteroni virrata” - Viihde - Ilta-Sanomat

Aki ja Rita paljastavat seksielämänsä salat – edes vauvavuosi ei hidastanut menoa: ”Kun vetää 200 leukaa, alkaa testosteroni virrata”

Julkaistu: 20.6. 17:38

Tv:stä tutut Aki ja Rita ovat lyömätön tiimi, jotka ovat selvinneet vauvavuoden haasteista entistä vahvempina. Myös seksielämä on kaiken ohessa parantunut.

Aki Manninen, 45, ja Rita Niemi-Manninen, 40, juhlivat viikko ennen juhannusta Donna-tyttärensä 1-vuotissyntymäpäiviä. Tv:stä tutun parin elämä on muuttunut melkoisesti tyttären syntymän myötä.

Kahdenkeskisestä ajasta Akilla ja Ritalla ei kuitenkaan varsinaisesti ole ollut puutetta missään vaiheessa. Perheen upean omakotitalon pihassa komeilee uima-allas, poreallas ja oma kuntosali.

– Donna menee normaalisti nukkumaan ennen kahdeksaa, ja saamme sen jälkeen saamme treenata ja nauttia poreammeessa ihan kahdestaan. Luksusta voi olla myös arkena, Rita muistuttaa.

Treenaaminen on elinehto Akin hyvinvoinnille.

Parin keskinäinen kemia onkin paikoin haastavankin vauva-arjen tiimellyksessä parantunut – erityisesti vällyjen välissä. Aki ja Rita katsovat toisiaan virnistäen ja myöntävät, että seksi on nyt lapsen saamisen jälkeen parempaa kuin koskaan.

– Uskon, että seksielämämme on niin hyvää siksi, että teemme joka ilta pienen treenin. Kun vetää 200 leukaa, alkaa testosteronikin virrata. Sohvalla tulee laiska olo, Aki sanoo.

Pari uskoo, että intohimon säilyttäminen lähtee ennen kaikkea omasta hyvinvoinnista.

– Emme tarkoita, että pitäisi olla rasvaton fitnesskroppa. Tarkoitamme, että elintavoista pitäisi tulla niin hyvä olo, että se näkyy ulospäin, Rita muistuttaa.

Aki ja Rita treenaavat usein yhdessä oman pihan kuntosalilla.

Aki ja Rita kertoivat vauvavuoden syventäneen heidän suhteensa täysin uudelle tasolle. Pari meni naimisiin vuonna 2015 sen jälkeen, kun he olivat osallistuneet Temptation Island Suomi -ohjelmaan.

– Ritasta on kuoriutunut äitiyden myötä ihan uusi puoli. En ole saanut hänestä niin pehmeää puolta ennen esille. Tiedän, että tyttömme on hänelle ihan kaikki kaikessa, Aki hehkuttaa.

– Aki taas on aistit aina hereillä ja hän on oikeasti läsnä. Hän tosin osaa olla myös aika suojeleva niin minua kuin Donnaa kohtaan. Ei käy kateeksi niitä ensimmäisiä poikaystäväehdokkaita, joita Donna joskus tuo kotiin, Rita nauraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?