Bloggaaja Natalia Salmela julkaisi rehellisen tekstin siitä, miten raskaus muutti hänen vartalonsa – ”Tältä tuntuu varmaan kaljamahaisista miehistä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Bloggaaja Natalia Salmela julkaisi rehellisen tekstin siitä, miten raskaus muutti hänen vartalonsa – ”Tältä tuntuu varmaan kaljamahaisista miehistä”

Somevaikuttaja kuvailee blogissaan raskauden aiheuttamia muutoksia.

Julkaistu: 17.6. 17:28

Suosikkibloggaajan ensimmäisen lapsen laskettu aika on elokuussa.

White Trash Disease -blogistaan tunnettu somevaikuttaja Natalia Salmela julkaisi tiistaina blogissaan kirjoituksen, jossa hän avautuu rehellisesti raskauden vaikutuksista kehoonsa.

Salmela myös julkaisi Instagram-sivuillaan kesäisen kuvan raskausvatsastaan. Aurinkoisessa julkaisussa bloggaaja lähettää terveisiä kesämökiltään.

Salmelan esikoisen laskettu aika on elokuussa, ja bloggaaja on nyt 32. raskausviikollaan. Salmela kertoo viimeisen kolmanneksen tuoneen mukanaan monenlaisia vaivoja.

Bloggaaja kertoo vatsansa kokeneen yhtäkkisen kasvupyrähdyksen, joka aiheuttaa ongelmia muun muassa housujen suhteen.

– Kaksi viikkoa sitten mahduin sujuvasti camo-housuihini, kunnes vetäessäni niitä viime viikolla jalkaani, nappi ei enää mennytkään kiinni, Salmela kirjoittaa blogissaan.

– Ei ollut muuten enää aikaa vaihtaa housuja, joten seikkailin koko pitkän työpäivän housujen nappi auki.

Suosikkibloggaaja kertoo, että myös muut kehon osat ovat kokeneet muutoksia, ja aiheuttaneet lisää tyylihaasteita.

– Yhtäkkisestä kasvupyrähdyksestä kielii myös napani, joka ponnahti esiin yhdessä yössä, Salmela jakaa.

– Seuraavana päivänä onnistuinkin hiertämään napani verille haalareiden keskisaumalla.

Salmela kirjoittaa keränneensä raskauden aikana noin kahdeksan kiloa painoa, ja painavansa nykyään 70 kiloa. Bloggaaja kertoo painavansa nyt enemmän, kuin koskaan aikaisemmin.

– Tähän ikään mennessä olen ollut painavimmillani 68 kiloa. Tuolloin nostin maasta 120 kiloa ja kyykkäsin 90 kiloa, Salmela kertoo.

– Nyt en nosta maasta edes 20 seteliä, kaikki pudonneet asiat ovat silmissäni ikuisesti menetettyjä.

Somevaikuttaja Natalia Salmela on kertonut blogissaan avoimesti raskaudestaan.

Salmela kertoo, että viimeisimmällä neuvolakäynnillä kätilö oli arvioinut suurella todennäköisyydellä vauvan kääntyneen pää alaspäin.

– Itselläni tämä aiheutti mielestäni myös vatsan laskeutumisen alaspäin, sillä nyt istuessani tunnen mahan roikkuvan reisieni päällä. Ihanaa.

– Tältä tuntuu varmaan kaljamahaisista miehistä terassilla olutta hörppiessä hikisen vatsan osuessa vähintään yhtä hikisiin reisiin, Salmela pohtii blogissaan.

Salmela kertoo blogikirjoituksessa, että visuaalisia muutoksia vaikeampaa on tottua liikeratojen supistumiseen ja kömpelöön oloon.

– Möngertäminen sivuttain sohvalta, nytkähtelevä kyljen kääntäminen sängyssä ja sivutaivutukset kenkien laittoa varten tuntuvat todella rajoittavilta, Salmela avautuu.

– Vielä pystyn leikkaamaan omat varpaankynteni, mutta tuskin enää kovin pitkään.

Helsingissä asuva Salmela pyörittää bloginsa ohella omaa yritystään. Lisäksi hän luotsaa Ysistä viiteen -podcastia yhdessä bloggaajakollegansa Vivian Valpurin kanssa.

Salmela on tunnettu rehellisestä ja suorapuheisesta asenteestaan ja hän on vuosien varrella ottanut usein kantaa tabuiksi miellettyihin aiheisiin blogissaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?