Playboylle poseerannut Kirsi, 46, on kyllästynyt sinkkuelämään – viiden lapsen äiti hukkuu yhteydenottoihin, mutta lataa tarkat kriteerit unelmakumppanille - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboylle poseerannut Kirsi, 46, on kyllästynyt sinkkuelämään – viiden lapsen äiti hukkuu yhteydenottoihin, mutta lataa tarkat kriteerit unelmakumppanille

Portugalin Playboylle joulukuussa poseerannut Kirsi Rissanen, 46, on vakaasti päättänyt, että tämä on hänen viimeinen juhannuksensa sinkkuna. Niinpä IS testasi yhdessä Kirsin kanssa perinteisimpiä juhannustaikoja.


18.6.2020 10:02

Kirsi Rissasen kasvot tulivat tutuksi monille viime joulukuussa, kun hän toteutti yhden suurimmista unelmistaan ja riisui vaatteensa legendaarisen Playboy-lehden portugalilaisversiolle. Sittemmin 46-vuotiaan viiden lapsen äidin elämä ei ole ollut entisellään, kun yhtä toteen käynyttä haavetta on seurannut liuta uusia.

Kuluneen kevään Kirsi on viettänyt monien muiden suomalaisten tapaan enimmäkseen neljän seinän sisällä. Vaikka Kirsi kertoo viihtyvänsä kotonaan Nurmeksessa yhdessä kahden nuorimman lapsensa kanssa, ovat kuluneet kuukaudet saaneet hänet jälleen unelmoimaan. Nyt Kirsi nimittäin unelmoi siitä, että löytäisi elämäänsä pitkästä aikaa myös rakkauden.

– Tämä kevät on saanut tajuamaan, että olisi ihanaa löytää parisuhde ja rakkautta. Kyllä meistä jokainen kaipaa ihmistä, jonka kanssa voisi elää ja jakaa päivittäistä arkea, iloja ja suruja, Kirsi pohtii.

– Olen ollut kauan yksin. Sinkkuaika on ollut hyvää aikaa tutkia omaa itseään ja olen vahvistunut tänä aikana paljon. Tarvitsen myös omaa aikaa ja viihdyn yksin, mutta kyllä kumppani olisi kiva. Toivon, että tämä olisi viimeinen kesäni ja juhannukseni sinkkuna, hän nauraa.

Kirsi on viihtynyt sinkkuna pitkälti yli kuuden vuoden ajan. Hän tunnustaa, että vuosien varrella kokemusta on kertynyt myös huonoista parisuhteista. Aikaisemmat kokemukset ovatkin tehneet Kirsistä vaativan, mitä parisuhteisiin tulee. Vaikka etenkin viime joulukuun jälkeen miehet ovat ottaneet Kirsiin rohkeasti yhteyttä muun muassa sosiaalisen median välityksellä, tyytyy hän usein vaan vastaamaan kohteliaasti. Sitä oikeaa kun ei ole vielä sattunut kohdalle.

– Unelmoin miehestä, joka osaa puhua ja näyttää tunteensa sekä teoilla että sanoilla. Pitäisi olla tumma, auttavainen, rehellinen ja huumorintajuinen. Sellainen, joka ei kahlitse, vaan on huomaavainen kumppani. Joka pitäisi myös lapsista ja eläimistä sekä pitäisi itsestään huolta, Kirsi listaa toiveitaan.

– Plussaa toki on, jos on vielä komeakin, hän naurahtaa.

  Tänä päivänä monet sinkut ympäri maailman löytävät kumppaninsa Tinderistä tai muista vastaavista deittailusovelluksista. Kirsi ei niihin kuitenkaan usko. Hän toivoo tapaavansa tulevan kumppaninsa perinteisemmällä tavalla, kuten kaupassa, ravintolassa tai vaikkapa kirjastossa. Unelmien ensitreffit puolestaan pitäisivät sisällään hyvää ruokaa, juomaa ja syvällisiä keskusteluja.

  – Tärkeintä on, että mies näkee eteeni vaivaa. Voin kyllä sanoa olevani nirso miesten suhteen. Mutta eräs henkilö, ketä tapailin taannoin totesi minulle, että en ole nirso vaan oman arvoni tunteva. Se oli mielestäni ihanasti sanottu, Kirsi kertoo.

  – Tiedän, että minulla on kovat kriteerit miehen suhteen. Mutta uskon vahvasti, että tuolla jossain on se timantti.

   Vaikka Kirsillä onkin pitkä lista kriteerejä tulevalle puolisolleen, nousee yksi vaatimus ylitse muiden. Kirsi nimittäin paljastaa huomanneensa, ettei deittailun ja äitiyden yhdistäminen ole aina helpoimmasta päästä. Kun tähän lisätään vielä yrittäjän kiireinen arki, tulee yhtälöstä yhä hankalampi.

   – Miehen pitää ymmärtää, että perhe ja etenkin lapset tulevat minulle aina ykkösenä. Äitiys on elämäni tärkein tehtävä, Kirsi painottaa.

    Vaikka ”sitä oikeaa” ei ole vielä osunut kohdalle, on Kirsi ehtinyt haaveilla myös häistä. Hän tunnustaa katsovansa paljon hääohjelmia ja pohtivansa, millainen hänen oma tärkeä päivänsä tulisi joskus tulevaisuudessa olemaan.

    – Haluaisin satumaiset unelmahäät. Latotanssit, heinäseipäitä ja paljon luonnonkukkia koristeina. Maalaisromantiikkaa ripauksella Kauniiden ja Rohkeiden ylellisyyttä, Kirsi kuvailee.

     Rakkauden ja parisuhteen löytyminen ei kuitenkaan ole Kirsin ainoa unelma, jota hän parhaillaan tavoittelee. Hän muun muassa haaveilee edelleen siitä, että pääsisi uudestaan poseeraamaan Playboylle. Muutamat lähellä toteutumista olleet projektit kuitenkin jouduttiin laittamaan jäihin, kun korona-aalto pyyhkäisi Suomen ja koko maailman yli toden teolla maaliskuussa.

     – Minun oli tarkoitus lentää Portugaliin tänä keväänä, sillä he olisivat halunneet tavata minut ihan kasvotusten. Se ei kuitenkaan luonnollisesti toteutunut, Kirsi harmittelee.

     – Lisäksi haaveilen edelleen siitä, että rakentaisin itselleni omakotitalon Kuopioon. Myös televisiotyöt kiinnostavat, muun muassa Viettele vaatteilla -ohjelmassa vieraillut perheenäiti vihjaa.

     Tällä viikolla vietetään juhannusta, keskikesän juhlaa. Kuten aikaisempinakin vuosina, myös tänä juhannuksena Kirsi suuntaa perheensä kanssa mökille. Ohjelmassa on perinteiseen tapaan grillausta, saunomista ja uimista. Unelma rakkaudesta ei kuitenkaan unohdu Kirsiltä edes juhannuksena.

     – Täytyy varmaan tänä juhannuksena tehdä kaikki mahdolliset juhannustaiat. Kaikki poppaskonstit käyttöön, Kirsi naurahtaa.

     Testaa nämä juhannustaiat:

     1. Kerää seitsemän erilaista kukkaa ja laita ne yöksi tyynysi alle. Näet unessasi tulevan puolisosi.

     2. Riisu vaatteesi ja kierrä läheltä löytyvää lampea ympäri kolmesti alasti. Kun katsot veteen, näet siellä tulevan puolisosi.

     3. Pese kasvosi joen rannalla. Vastakkaisella puolella näet tulevan aviomiehesi.

     4. Aseta juhannusyöksi kaksi peiliä toisiaan vasten ja katsahda niistä toiseen. Viereisessä peilissä näet tulevan puolisosi.

     5. Jos sopiva puoliso on jo kiikarissa, mene juhannusyönä alasti kirmaamaan hänen pellolleen.

     6. Askartele itsellesi juhannusvihta. Näin ollen voit saunoessasi valmistautua edessä häämöttävään kosintaan.

      Osion tuoreimmat

      Luitko jo nämä?