Missifinalisti Noona Pölkki paljastaa harrastavansa sijoittamista – on omistanut peräti 12 asuntoa Helsingin keskustasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Missifinalisti Noona Pölkki paljastaa harrastavansa sijoittamista – on omistanut peräti 12 asuntoa Helsingin keskustasta

Sijoitusasunnot ovat Miss Suomi -finalisti Noona Pölkin, 25, intohimo.

12.6.2020 17:26

Miss Suomi -finalisti Noona Pölkki tavoittelee nyt kirkkainta missikruunua, mutta 25-vuotias nainen on varsin tavoitteellinen luonne muutenkin.

178 senttiä pitkä Pölkki nimittäin paljasti Miss Suomi -finalistien julkistustilaisuudessa, että hän on ollut jo pitkään kiinnostunut asuntosijoittamisesta missihaaveiden ohella.

– Asunnot ja asuntosijoittaminen kiinnostaa minua todella paljon, Pölkki hehkuttaa.

Pölkki alkoi sijoittaa asuntoihin jo 20-vuotiaana. Karjalohjalta kotoisin olevalla kaunottarella onkin ollut yhteensä peräti 12 sijoitusasuntoa viimeisen viiden vuoden aikana.

Sijoitusasuntoja Pölkki on ostanut hyviltä paikoilta Helsingin keskustasta. Tavoitteellinen asuntosijoittaminen vaatii Pölkin mukaan ennen kaikkea sinnikästä työntekoa.

– Olen saavuttanut nämä asiat kovalla työllä. Aloitin muutenkin työnteon jo aivan nuorena. Olin joskus töissä hernemaalla ja pyöräilin sinne 10 kilometriä joka päivä, Pölkki kuvailee.

Pölkki kertoo keränneensä pesämunaa asuntosijoittamiseen pikkuhiljaa.

– Totta kai välillä on tullut takapakkiakin, mutta täytyy vain jaksaa sinnikkäästi yrittää ja mennä kohti haaveita, Pölkki hymyilee.

Miss Suomen tittelistä kisaavat Ronja Pikkuharju, Elina Kuznetsova, Rebecca Vuorio, Vivian Virkki, Viivi Altonen, Anna Pishchenko, Annika Piitulainen, Laura Hautaniemi, Noona Pölkki ja Anna Merimaa.

Miss Suomi 2020 -finaali järjestetään 19. syyskuuta. AlfaTV näyttää finaalin suorana. Hallitseva Miss Suomi on Anni Harjunpää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?