Näyttelijä Liz Hurley, 55, pulahti synttäreiden kunniaksi kylpyyn – fanit äimänä nuorekkaasta tyylistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Liz Hurley, 55, pulahti synttäreiden kunniaksi kylpyyn – fanit äimänä nuorekkaasta tyylistä

Mallina ja näyttelijänä tunnetun Hurleyn Instagram-julkaisuun sataa syntymäpäiväonnitteluja.

Fanit ihastuivat Elizabeth Hurleyn julkaisemaan syntymäpäiväkuvaan.­

11.6.2020 17:43

Elizabeth Hurley julkaisi 55-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi tyrmäävän kuvan kylpyhetkestään, raportoi The Sun. Ammeessa poseeraava Hurley hymyilee kameralle säteilevästi.

Kaunottaren syntymäpäivätyyli koostuu muhkeasta nutturasta ja loistokkaasta meikistä. Instagram-julkaisun kuvatekstissä Hurley lähettää itselleen syntymäpäiväonnittelut.

– Hyvää syntymäpäivää minulle. Tämä on viides syntymäpäivä jota olemme juhlineet eristyksessä pienen ryhmäni kesken, mukaan lukien äitini 80-vuotissyntymäpäivä ja poikani 18-vuotissyntymäpäivä, Hurley kirjoittaa.

– Kiitollinen siitä, että olen onnellinen ja terve, ja minulla on paras perhe ja ystävät. Toivottavasti oikea elämä alkaa taas joku päivä, Hurley sanoo.

Mallina ja näyttelijänä tunnetun Hurleyn julkaisuun sataa syntymäpäiväonnitteluja. Fanit ovat äimistyneet upean Hurleyn ikinuoresta olemuksesta.

– Hyvää syntymäpäivää! 55 ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!

– Et ole ikääntynyt yli 20 vuoteen, nuoruuden lähde.

– Hyvää syntymäpäivää kaunotar!

Hurleyn teini-ikäinen poika Damian muisti äitiään omalla Instagram-julkaisullaan, ja kutsui tätä kaksosekseen. Kuvasta näkyy, että Damian on perinyt äitinsä piirteet.

– Hyvää syntymäpäivää kaksoselleni! Minun rikostoverini ikuisesti. Rakastan sinua äiti, Damian kirjoitti.

Damian Hurley on Elizabethin ja liikemies Steve Bingin lapsi. Vanhemmilla ei koskaan ollut keskenään rakkaussuhdetta, vaan lyhyt seksisuhde.

Kun Hurley kertoi julkisuudessa olevansa raskaana ja Bingin olevan isä, mies kiisti väitteet aluksi tiukasti. DNA-testi kuitenkin todisti Hurleyn olevan oikeassa.

Hurley ponnahti pinnalle suhteestaan Hollywood-komistus Hugh Grantin kanssa 90-luvulla. Monet tunnistavat hänet Estée Lauder -brändin hajuvesimainoksista, joissa hän on poseerannut useita kertoja.

Viime vuosina nainen on tähdittänyt muun muassa The Royals sekä Runaways -hittisarjoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?