Kohukaunotar Marianne Kallio tähtää seksologiksi – täyskäännöksen tehnyt nainen paljastaa saavansa edelleen roiseja ehdotuksia, joista yksi toistuu yli muiden - Viihde - Ilta-Sanomat

Kohukaunotar Marianne Kallio tähtää seksologiksi – täyskäännöksen tehnyt nainen paljastaa saavansa edelleen roiseja ehdotuksia, joista yksi toistuu yli muiden

Tosi-tv-ohjelmista tutuksi tullut Marianne Kallio haaveilee urasta seksologian asiantuntijana.

Kallio kertoo saavansa toistuvasti viestipyyntöjä, voisiko hän perustaa tilin suositulle Only fans -sivustolle.­

10.6. 22:09

Televisiosta tuttu kohukaunotar Marianne Kallio, 25, on kääntämässä uutta sivua elämässään. Nainen paljastaa Ilta-Sanomille, että hän suunnittelee kouluttautuvansa lähitulevaisuudessa seksologiksi eli seksuaaliterveyden asiantuntijaksi.

– Olen ollut jo kauan kiinnostunut kyseisestä alasta. Ajan kanssa löysin kyseisen ammatin ja tajusin, että tämä se on. Siihen tähtään, Kallio kertoo päämäärätietoisesti.

Tällä hetkellä Kallio opiskelee lähihoitajaksi. Mahdollisista erikoistumishaaveistaan kaunotar ei kerro sen enempää, kuin että hänen haaveissa on valmistua kliiniseksi eli alan auktorisoiduksi asiantuntijaksi.

– Mulle ei ole väliä, työskentelisinkö vastaanotolla, televisiossa vai missä kertoisin asiasta. Koko ala on sellainen, mistä tykkään puhua, joten sillä ei juurikaan ole väliä, missä sitä tekisin.

Viime keväänä 25-vuotias neljävuotiaan tytön äiti palasi estradille Miss Hot Rod -finaalissa.­

Marianne Kallio tuli tunnetuksi jo 18-vuotiaana, kun hän oli mukana TV5-kanavan Tallinna-ohjelmassa. Siinä hän matkusti äitinsä kanssa Viroon suurennuttamaan rintansa Tiina Jylhän klinikalle ja kertoi haaveilevansa missiurasta.

– Laitoin silikonit ihan itseni takia, sillä olen halunnut ne jo teinistä saakka. Kauneuskisoissa täytyy näyttää hyvältä ja työn kannalta se on plussaa, Marianne sanoi IS:n haastattelussa yli seitsemän vuotta sitten.

2016 Kallio on kävi uudestaan rintaleikkauksessa, mikä kasvatti hänen kuppikokonsa 75l:än. Kauneusleikkausten lisäksi Kallio on ollut julkisuudessa myös parisuhdekoukeroidensa takia.

Seesteistä lapsiperhearkea

Muun muassa Napakympissä, Viidakon tähtösissä, Tuulitunnelissa ja Big Brotherissa mukana ollut Kallio on viime vuosina viettänyt siinä määrin seesteisempää elämää, ettei häntä ole juurikaan nähty televisio-ohjelmissa tai muutenkaan julkisuudessa.

Viime keväänä 25-vuotias neljävuotiaan tytön äiti palasi estradille Miss Hot Rod -finaalissa, muttei vielä osannut sanoa, nähdäänkö häntä jatkossa taas enemmän julkisuudessa.

Sosiaalisessa mediassa Marianne on aktiivinen ja julkaisee paljon valokuvia, jotka ovat tuoneet hänelle yli 36000 Instagram-seuraajaa.

Julkisuudesta vetäytynyt Kallio keskittyy nykyään lapsiperhearjen pyörittämiseen.­

Fanit toivovat roisimpaa materiaalia

Kallio kertoo saavansa toistuvasti viestipyyntöjä, voisiko hän perustaa tilin suositulle Only fans -sivustolle. Kyseessä on brittiläinen vuonna 2016 perustettu sosiaalisen median sivusto, jonne pääsevät vain täysi-ikäiset käyttäjät. Sivustolla voi jakaa haluamaansa sisältöä, kuten kuvia ja videoita, ja määritellä kuukausihinnan, jolla sisältöä pääsee seuraamaan.

– Mulle tulee aika paljon kysymyksiä tilin tekemisestä. Monesti sanon, että en ole sitä tekemässä. Kukin päättää mitä haluaa tehdä, joten ymmärrän sen, jos jotkut haluavat tehdä privaatimpaa maksullista sisältöä. Itse en ole kiinnostunut kyseisestä ideasta, Kallio sanoo.

Only Fans -sivustolla ei ole samanlaisia rajoituksia kuin Instagramissa esimerkiksi alastomuuden suhteen.

– Olen monesti sen sanonut, että tietynlaista sisältöä en tule koskaan tekemään enkä tietylle alalle tule koskaan siirtymään. Ei ole mun juttu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?