Takavuosien bilehirmuna tunnettu Kate Moss pisti elämäntapansa täysin uusiksi – nyt huippumalli paljastaa, millaista arkea hän elää nykyään - Viihde - Ilta-Sanomat

Takavuosien bilehirmuna tunnettu Kate Moss pisti elämäntapansa täysin uusiksi – nyt huippumalli paljastaa, millaista arkea hän elää nykyään

Entisen superbilettäjän Kate Mossin kerrotaan olleen kuivilla jo pari vuotta.

10.6. 18:25

90-luvulla maailmanmaineeseen noussut huippumalli Kate Moss on tunnettu räväkästä elämäntyylistään. Varsinkin takavuosina muoti-ikonin juhlinta on äitynyt joskus varsin villiksi.

Nyt siihen kaikkeen on kuitenkin tullut muutos. 46-vuotias Moss hehkuttaa tuoreessa Elle-lehden haastattelussa, että hän elää nykyään tasapainoista ja siistiä elämää, johon kuuluvat päihteiden sijaan tiukat rutiinit.

– Menen sänkyyn illalla yhdentoista maissa ja katselen Netflixiä ennen nukahtamista. Herään yleensä kahdeksan aikaan aamulla, Moss kertoo.

Huippumalli on pitänyt kiinni kahdeksan tunnin unistaan ja oikeanlaisesta unirytmistä, sillä muuten hän muuttuu jo alkuiltapäivästä väsyneeksi ja kiukkuiseksi. Aamuisin hän ei enää juo kuplivaa, niin kuin villeimpinä vuosinaan, vaan nyt hän aloittaa päivänsä joogatuokiolla.

– Jooga auttaa minua käsittelemään stressiä ja helpottaa keskittymistä tähän hetkeen, Moss kuvailee.

Moss tunnettiin vielä joku aika sitten melko kovana bilettäjänä.­

Mossin ystävä ja bisneskumppani DJ Fat Tony paljasti Daily Mailin mukaan äskettäin, että Moss on ollut kuivilla jo pitkään.

– Hän on ollut kuivilla kaksi vuotta. Olemme lähentyneet valtavasti ja meillä on ollut hauskempaa kuin koskaan silloin, kun käytimme huumeita ja alkoholia, hän hehkutti.

Muutama vuosi sitten Moss myönsi NBC:n haastattelussa, että hän yrittää päästä eroon kaikista paheistaan, myös nikotiinista ja kahvista.

Kate Moss poseerasi tupakan ja drinkin kanssa 1994. Nyt hän luottaa terveellisimpiin elämäntapoihin.­

Vielä reilu 10 vuotta sitten Kate Mossin jatkuva, ympärivuorokautinen juhlinta oli toistuvasti otsikoissa. Villeimpinä vuosinaan Moss aloitti päivänsä aina viinillä, jota hän litki niin paljon, että sai lempinimekseen ”tankki”.

Vuonna 2005 kohua aiheutti video, jolla Moss nuuski kokaiinia. Jatkuvaan juhlimiseen kyllästyivät myös huippumallin naapurit. Moss ja hänen ystävänsä Davinia Taylor järjestivät jatkuvasti kovaäänisiä juhlia St John's Woodissa sijaitsevalla asunnolla. Naiset viihtyivät ulkona joka ilta ja palasivat myöhään yöllä Davinian asunnolle juhlimaan. Kovaääninen musiikki, juttelu ja laulu sekä talon liepeillä päivystävät paparazzit koettelivat lähistöllä asuvien hermoja.

Pari vuotta myöhemmin Moss kohautti lomamatkallaan, kun hänet kuvattiin hulppean jahdin kannella pössyttelemässä itse käärittyä kannabissätkää ystävänsä Lily Allenin kanssa.

Moss ja Lila-tytär tammikuussa 2020.­

Mossin nykyiseen, rauhalliseen elämäntapaan lienee osittain syynä hänen tyttärensä, 17-vuotias Lila Moss. Moss sai tyttärensä kustantaja Jefferson Hackin kanssa. Pari oli yhdessä useita vuosia, mutta erosi pian Lilan syntymän jälkeen. Lila on jatkanut äitinsä jalanjäljissä mallina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?