Me Naiset: 19 vuotta kestäneen avioliiton päättyminen pisti julkkiskokki Kari Aihisen koville – ”Pahin epäonnistuminen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: 19 vuotta kestäneen avioliiton päättyminen pisti julkkiskokki Kari Aihisen koville – ”Pahin epäonnistuminen”

Tv-kokki ja ravintoloitsija Kari ”Kape” Aihinen kertoo Me Naisille elämässään tapahtuneista suurista muutoksista

10.6.2020 8:42

Kari ”Kape” Aihinen jätti ravintola Savoyn 14 vuoden jälkeen keväällä 2019. Hän jäi pois palkkatöistä ja aloitti päätoimisena yrittäjänä. Samoihin aikoihin Aihisen 19 vuotta kestänyt avioliitto päättyi.

Aihinen kuvailee Me Naisille avioeron olleen kova paikka ja suuri pettymys, vaikka päätös tehtiin yhteisymmärryksessä.

– Kyllä ero 19 vuoden liiton jälkeen on pahin epäonnistuminen, vaikka päätös olikin yhteisymmärryksessä tehty. Avioliitto edustaa minulle pyhää asiaa, Aihinen sanoo Me Naisille.

Julkkiskokki on kertonut Ilta-Sanomille nauttivansa kiireettömästä ja rauhallisesta elämästä. Villiä sinkkuelämää Aihinen ei ole viettänyt, vaan hän on keskittynyt perheeseensä ja ystäviinsä.

– Pojat tykkäävät pastasta, jauhelihakastikkeesta ja on meillä pizzaperjantaikin, kahden lapsen isä Aihinen kertoi IS:lle perhearjestaan.

Kari Aihinen tunnetaan muun muassa Kaappaus keittiössä ja Kokkisota -tv-ohjelmista.­

Me Naisille Aihinen arvioi, ettei hän ole kaikkien kiireiden keskellä ehtinyt vielä tuntea itseään sinkuksi.

– Kai mä olen sama Kape Aihinen, vaikka onhan avioero ollut raskas juttu ja korona-aika vielä siihen päälle. En ole oikein ehtinyt kokea itseäni edes sinkuksi; en ole juossut Teatterin vipissä bailaamassa rickymartinina paita auki. Olen keskittynyt pitämään ravintolat kunnossa ja huolehtimaan pojista. Voisi sanoa, että olen ollut toipilaana, hän sanoo Me Naisille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?