Taikuri-Simon Sari-tyttären julkaisema video on kerännyt ällistyttävät 22 miljoonaa katselukertaa: kajauttaa Shakiraa keskellä kauppakeskusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Taikuri-Simon Sari-tyttären julkaisema video on kerännyt ällistyttävät 22 miljoonaa katselukertaa: kajauttaa Shakiraa keskellä kauppakeskusta

Sari Aalto työskentelee vatsastapuhujana.

Julkaistu: 9.6. 21:18

Taikuri-Simon tytär Sari Aalto työskentelee vatsastapuhujana ja on noussut valtavan suosituksi sosiaalisessa mediassa.

Vatsastapuhuja Sari Aalto, laulaja Saara Aallon serkku ja taikuri-Simon tytär, julkaisi TikTok-sovelluksessa videon, jossa hän laulaa raikuvasti Shakiran Hips Don’t Lie -kappaleen tahtiin.

Videolla Sari Aalto seisoo kauppakeskuksen liukuportaissa, ja taustalla kuuluu aluksi hittikappaleen kertosäettä. Yhtäkkiä musiikki loppuu ja Sari ottaa kappaleen haltuun laulamalla kovaäänisesti. Liukuportaissa kulkeva mies säikähtää tempausta ja repeää nauruun.

– Ei ollut tarkoitus säikäyttää häntä, Sari Aalto kirjoittaa videon yhteydessä.

Näet videon tästä linkistä.

TikTok-tähden yllätykseksi video nousi hänen katsotuimmaksi videokseen ja keräsi huimat 22 miljoonaa katselukertaa.

Vatsastapuhuja Sari Aalto osallistui vuonna 2016 Talent Suomi -kykykilpailuun ja sijoittui toiseksi. Hän oli myös mukana America's Got Talent -ohjelmassa yhdessä Rudi Rokin kanssa, mutta he eivät päässeet koe-esiintymisestä jatkoon.

Sari Aalto on saanut isältään tukea urallaan.

Sari Aalto kertoi IS:n haastattelussa muutama vuosi sitten oppineensa jo pienenä temppuja isältään Simo Aallolta, mutta vatsastapuhuminen houkutti lopulta enemmän.

Kun Sari Aalto haki itselleen sopivinta työskentelytapaa, Simo toimi tyttärensä vinkkimiehenä.

– Hän sanoi nukketeatterista äitiyslomalla ollessani, että minusta voisi tulla hyvä vatsastapuhuja. Hullaannuin ideasta ja aloin välittömästi harjoitella, Sari kertoi.

Prosessi tarkoitti satojen ja satojen tuntien treeniä: lähinnä käsinukelle jutustelua, mutta myös muminaa vauvan vaunuja ulkona työnnellessä.

– Sarista on tullut ehdottomasti parempi vatsastapuhuja kuin minä olen, Suomen tunnetuimpiin taikureihin lukeutuva Simo Aalto totesi.

Isää ja tytärtä yhdistää yrittäjyys ja arki viihdetaiteilijana. Sari Aalto kertoi soittavansa isälleen aina tiukan paikan tullen.

Sari Aalto on tunnetun taikurin Simo Aallon tytär.

Sari on kouluttautunut teatteri-ilmaisunohjaajaksi ja työllistää itsensä vatsastapuhujana. Hänellä on TikTokissa yli 1,8 miljoonaa seuraajaa ja Youtubessa lähes 40 000 tilaajaa.

Esiintyminen suositussa America's Got Talent -ohjelmassa toi Aallolle näkyvyyttä. Hän on sai myös runsaasti huomiota somessa.

– Amerikan Talentin myötä suosioni Musical.ly-sovelluksessa on räjähtänyt käsiin; vatsastapuhumisvideoitani on katsottu siellä muutaman päivän aikana useita miljoonia kertoja, Aalto kertoi kesällä 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?