Kantaaottava kuva Kendall Jenneristä levisi somessa kulovalkean tavoin – pian kävi ilmi, että kuva olikin tekaistu - Viihde - Ilta-Sanomat

Kantaaottava kuva Kendall Jenneristä levisi somessa kulovalkean tavoin – pian kävi ilmi, että kuva olikin tekaistu

Kuva oli photoshopattu. Tekijä ei ole tiedossa.

7.6.2020 16:32

Kendall Jenneristä lähti perjantaina leviämään valokuva, jossa hän seisoo Black Lives Matter -kyltin kanssa.

Fanit laittoivat kuitenkin nopeasti merkille, että kuvassa on jotain pielessä, nimittäin Jennerin varjo. Hänen kantamansa kyltti ei muodostanut varjoa lainkaan, joten fanit huomauttivat, että se on lisätty kuvaan. Alkuperäisessä otoksessa Jenner seisoo kädet pystyssä vesipullon kanssa.

Pian malli myös itse ilmoitti Twitterissä, ettei ole julkaissut kyseistä kuvaa, The Daily Mail kertoo.

Vaikka Jennerin kuva osoittautui väärennökseksi, hän on puhunut 131 miljoonalle Instagram-seuraajalleen muutoksen puolesta.

– Kaikille, jotka lukevat tämän ja myös itselleni: jatkakaa tutkimista, lukekaa, kouluttakaa itseänne. Niin meistä tulee parempia liittolaisia keskenämme, hän kirjoittaa Instagramissa.

– Olen miettinyt asioita viime päivinä ja sydämeni on raskas. Olen yhtä vihainen ja satutettu kuin muutkin. En voi itse koskaan kokea sitä pelkoa ja tuskaa, jota afro-amerikkalainen yhteisö kokee jokaisena päivänä. Kenenkään ei pitäisi elää jatkuvassa pelossa, Jenner painottaa.

– Tunnistan olevani etuoikeutettu ja lupaan jatkaa itseni kehittämistä ja mietin keinoja, joilla voisin auttaa.

– Black Lives Matter, Jenner lopetti julkaisunsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?