Sara Sieppi pisti pystyyn hulppeat ”festarit” synttäreidensä kunniaksi – vauhdikkaat bileet vilisivät tähtiä ja missikaunottaria

Sara Sieppi juhli 29-vuotissynttäreitään lauantaina. Juhlissa esiintyi lukuisia suomalaistähtiä ja paikalla oli pitkä liuta Siepin lähimpiä ystäviä.

Sara Sieppi järjesti hulppeat juhlat syntympäiviensä kunniaksi.

7.6.2020 10:06

Juontaja ja somepersoona Sara Sieppi vietti lauantaina hulppeitta syntymäpäiväjuhliaan yhdessä ystäviensä kanssa. Sieppi täytti 3. kesäkuuta 29 vuotta ja järjesti sen kunniaksi ”kotibileet”.

Sieppi julkaisi Instagram-tilillään illan aikana useita kuvia juhlistaan. Tilinsä Tarina-osiossa hän esitteli videoiden muodossa, millaiset juhlat olivat. Sieppi tunnetaan innokkaana juhlien järjestäjänä ja hän on tunnustautunut synttäri- ja joulufriikiksi.

Instagramista käy ilmi, että vieraana Siepin juhlissa olivat muun muassa missikaunottaret Shirly Karvinen, Kelly Kalonji, Rosanna Kulju, Sara Chafak sekä Martina Aitolehti, laulaja Diandra, bloggaaja Aino Rossi ja autourheilija Emma Kimiläinen.

Juhlien pöytä notkui herkuista, ja tarjolla oli muun muassa mansikoita, sipsejä, suklaapatukoita, pizzaa, hampurilaisia viiniä ja muita juomia.

– Vanhat kunnon ”kotibileet”!!! Sieppi hehkuttaa Instagramissa.

Sieppi oli pukeutunut juhliinsa oranssiin minimekkoon ja siihen sointuviin korkokenkiin.

Voit katso kaikki kuvat klikkaamalla kuvan laidassa olevaa nuolta!

Illan ohjelmasta vastasivat suomalaistähdet. Siepin syntymäpäiviä kutsuttiinkin somessa nimellä ”festarit”, sillä illan esiintyjäkaarti oli pitkä. Lavalle nousivat muun muassa Petra, Pikku G, Etta, Janna ja Sini Sabotage. Lisäksi juhlatilassa oli tarjolla karaokelaitteet, ja illan aikana laulamaan innostui ainakin Martina Aitolehti.

Diandra ja Janna johtivat onnittelulaulun laulamista Sara Siepin syntymäpäivillä.

Vieraat ja esiintyivät yllättivät Siepin illan aikana onnittelulaululla ja lukuisien hittien esittämisellä. Päivänsankari vaikuttikin Instagramin perusteella nauttivan juhlistaan täysin rinnoin.

Juhlat jatkuivat pitkälle iltaan ja muun muassa Emma Kimiläinen julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan auringonnoususta neljän jälkeen aamulla.

Petra esiintyi Siepin juhlissa.

Alun perin Torniosta kotoisin olevalla Sara Siepillä on takanaan jo lähes kymmenen vuoden ura julkisuudessa. Hän nousi otsikoihin vain 19-vuotiaana osallistuttuaan Miss Suomi -kisaan.

Sieppi sijoittui kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi ja nousi yllättäen Miss Suomeksi, kun Pia Lamberg päätti luopua kruunustaan. Tuolloin Sieppi oli vielä töissä Lidlin kassalla. Edessä oli nopea muutto Helsinkiin ja täysin uudenlainen elämä.

Nykyään Sieppi tunnetaan paremmin tv-juontajana ja somepersoonana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?