Kymmenen sähäkkää kaunotarta kilpailee Wellnessmalli 2020 -tittelistä – hän on IS:n lukijoiden suosikki - Viihde - Ilta-Sanomat

Kymmenen sähäkkää kaunotarta kilpailee Wellnessmalli 2020 -tittelistä – hän on IS:n lukijoiden suosikki

Wellnessmalli-finalistit valittiin viime keskiviikkona vietetyssä casting-päivässä.

Sahar Larbi on IS:n lukijoiden suosikki Welnessmalli-kilpailussa.­

6.6. 17:30

Villa Grandessa pidettyyn semifinaaliin valittiin 20 semifinalistia, joita testattiin useissa tiukoissa kokeissa. Tuomaristo valitsi 10 finalistia pisteyttämällä erilaisia tittelin vaatimia taitoja, kuten kuvauksellisuutta ja heittäytymiskykyä.

– Tämän vuoden kärkikymmenikkö on hyvin monipuolinen ja ikähaitari yli kymmenen vuotta, kilpailun omistaja Anni Vallius kommentoi.

IS esitteli finalistit eilen: Tässä ovat upeat Wellnessmalli 2020 -finalistit – kuka sporttisista kaunottarista on suosikkisi?

Lukijat ovat saaneet äänestää omaa suosikkiaan päivän ajan. Ääniä annettiin huikeat 56 448 kappaletta.

Lukijoiden suosikiksi ja äänestyksen voittajaksi nousi Sahar Larbi, 25, Espoosta. Hän keräsi peräti 19 prosenttia annetuista äänistä.

Sahar Larbi­

– Haluan lisätä tietoisuutta fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tärkeydestä ja näyttää omalla esimerkilläni, millaista lisäarvoa ne tuovat elämään, Larbi itse kertoo.

– Erotun joukosta valovoimaisella ja vahvalla persoonallani. Teen omaa juttuani täysillä, enkä pelkää heittäytyä uusiin haasteisiin. Tartutan ihmisiä positiivisuudellani. Olen hassuttelija, joka osaa myös nauraa itselleen.

Toiseksi sijoittui Tiia Aalto, 19, Espoosta.

Tiia Aalto­

Kolmannen tilan jakoivat keskenään Selina Malinen, 29, Lahdesta ja Jannica Sileoni, 25, Espoosta.

Selina Malinen­

Jannica Sileoni­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?