Donald Trumpin häkellyttävä ele tallentui videolle – livauttaa suupielestään kärkkään kuitin Melania-vaimolleen

Hämmennystä herättäneellä tuoreella videolla Donald Trump vaikuttaa komentavan vaimoaan Melania Trumpia hymyilemään.

4.6.2020 14:00

Presidentti Donald Trump ja hänen vaimonsa Melania Trump vierailivat tiistaina paavi Johannes Paavali II:n pyhäkössä Washingtonissa. Vierailu tallentui tietysti lukuisiin kuviin ja videoihin. Presidenttipari asettui myös pyhätön eteen ja antoi valokuvaajille aikaa napata heistä kuvia.

Eräs yksityiskohta kuvaushetkellä herätti kuitenkin välittömästi huomion, kertovat The Independent ja Mirror. Presidentti Trumpin tiedetään olevan varsin tarkka ja harkittuja eleitä käyttävä mies. Videolla näkyykin, miten kuvaushetkellä presidentti ojentaa vieressä seisovaa vaimoaan. Käsky koski mitä ilmeisimmin Melanian hymytöntä ilmettä.

  • Voit katsoa tilanteen pääkuvan paikalla olevalta videolta.

Presidentti sanoo videolla jotakin vaimolleen, jonka jälkeen Trump nostaa suupielensä hymyn merkiksi ja myös Melanian kasvoille leviää väkinäinen hymy hetkeksi aikaa. Lopulta presidenttipari laskee hymynsä alas ja kävelee määrätietoisin askelin pois kuvaajien edestä.

Brittilehti Mirrorin haastattelema kehonkielen asiantuntijan Judi Jamesin mukaan erikoinen tilanne johtui todennäköisesti siitä, että Trump halusi esittää rentoa ja itsevarmaa ja pitää huolen siitä, että myös vaimo näyttää hänen mielestään sopivalta.

– Tuollaisilla hymyillä ei ole mitään tekemistä aidon tyytyväisyyden tai onnen kanssa. Tuollaiset tyhjästä tulevat hymyt ovat niin kutsuttuja sosiaalisia esityksiä, James kuvaili.

Asiantuntija huomauttaa, että Trumpille on oletettavasti tärkeää näyttää itsevarmalta ja rennolta näinä aikoina, jolloin Yhdysvallat ja maailma käyvät läpi poikkeuksellisia kriisejä.

Yhdysvaltoja ravistelevat levottomuudet ovat näyttäneet syövän presidentti Donald Trumpin suosiota.

Uutistoimisto Reutersin tuoreen mielipidekyselyn mukaan vain 37 prosenttia rekisteröityneistä äänestäjistä aikoo äänestää republikaani Trumpia marraskuun presidentinvaaleissa. Demokraattisen puolueen ehdokasta Joe Bidenia ilmoitti tukevansa 47 prosenttia vastaajista.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?