Ti-Ti Nallen talo Ideaparkissa suljettiin – näin korona on vaikuttanut rakastetun lastensuosikin toimintaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Ti-Ti Nallen talo Ideaparkissa suljettiin – näin korona on vaikuttanut rakastetun lastensuosikin toimintaan

Ti-Ti Nalleperheen talo Lempäälän Ideaparkissa sulki ovensa vain muutaman vuoden jälkeen.

4.6.2020 11:27

Reilut kolmekymmentä vuotta suomalaislapsia perheineen ihastuttanut Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe ovat uudistamassa toimintaansa reilulla kädellä.

Yksi suurimpia muutoksia on se, että Lempäälän Ideaparkissa parin vuoden ajan toiminut Ti-Ti Nallen talo jouduttiin sulkemaan. Ti-Ti Nallen Koti Oy:n toiminta Lempäälän Ideaparkissa loppui tuoreen mediatiedotteen mukaan lisenssisopimuksen päättymiseen.

– Toimintaa tullaan jatkamaan uuden tahon kanssa heti kun se on turvallista ja hallituksen antamat rajoitteet sen sallivat, tiedotteessa kerrotaan.

Ennen Lempäälän Ideaparkissa toiminutta Ti-Ti Nallen Kotia nalleperhe oli tavattavissa Ikaalisissa vuodesta 2001 toimineessa Ti-Ti Nallen talossa.

Korona on jättänyt jälkensä myös Ti-Ti Nallen toimintaan. Mediatiedotteen mukaan Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe ovat nyt aloittaneet striimauspalvelut. Tämä tarkoittaa, että saatavilla on niin henkilökohtaisia syntymäpäivätuokioita Nallejen ja Riitan kanssa sekä päiväkodeille suunnattuja pidempiä toimintatuokioita.

Ensimmäinen testistriimaus tehtiin Turun Hepokullan päiväkodin kanssa ja palaute oli rohkaisevaa.

– Minua hieman jännitti ensimmäinen striimauskeikka, mutta jälkikäteen voi sanoa että hyvältä tuntuu! Aidot, yhteiset hetket jäävät varmasti monelle mieleen, Riitta Korpela kommentoi tiedotteessa.

Elokuussa nalleperhe konsertoi ensimmäistä kertaa kesäteatterin lavalla, ja joulukuussa Tampereen Komediateatterissa on luvassa Ti-Ti Nallen Joulutarina -niminen käsikirjoitettu teatteriesitys. Myös perinteiset konsertit jatkuvat.

Koronavirustilanteen takia keväältä peruutettu Ti-Ti Nallen Kevätrieha -konserttikiertue siirtyy loka-marraskuulle uudella nimellä Ti-Ti Nallen Talvirieha.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?