Krista Siegfrids on raskaana – kertoo ilouutisen somessa: ”Hollantilais-suomalainen vauva on jo matkalla” - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Siegfrids on raskaana – kertoo ilouutisen somessa: ”Hollantilais-suomalainen vauva on jo matkalla”

Krista Siegfrids on raskaana.

3.6.2020 10:59

Laulaja Krista Siegfrids odottaa esikoistaan hollantilaisen miesystävänsä Rutgerin kanssa. Siegfrids kertoi ilouutisen Instagramissa.

Siegfridsin julkaisemassa kuvassa pariskunta nähdään suudelmaan antautuneina Amsterdamissa. Kuvassa Siegfridsin vatsa on selkeästi pyöristynyt.

– Huomio maailma! Hollantilais-suomalainen vauva on matkalla! Pyydämme jo etukäteen anteeksi kaikkea sitä vaivaa, jota tämä pieni villikko tulee aiheuttamaan. Olemme todella onnellisia ja emme malta odottaa sitä, että tapaamme Amsterdam-vauvamme, Siegfrids kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Kirsta Siegfrids erosi maaliskuussa 2019 radiojuontaja Janne Grönroosista. Pariskunta oli naimisissa kaksi vuotta, mutta yhteisiä vuosia kertyi 14. Eron jälkeen Krista ei uskonut tapaavansa pian uutta kumppania. Eikä hän koskaan sellaista etsinytkään.

– En odottanut, että tapaisin hollantilaismiehen, joka vie minulta täysin jalat alta. Rakkaudelle ei voi sanoa ”ei” ihan vaan sen takia, ettei ole sopiva aika, Siegfrids kertoi Ilta-Sanomille helmikuussa.

– Kun tapasimme, kuului vaan: ”klik!”

He tapasivat ensimmäistä kertaa yhteisten ystäviensä kautta Amsterdamissa. Konferenssi- ja tapahtumajärjestäjänä työskentelevää Rutgeria ja Kristaa yhdistää samanlainen aktiivinen elämäntyyli, jossa muun muassa molempien urat ja laaja ystäväpiiri ovat keskiössä.

– Hän on hurmaava, sosiaalinen ja rento, Siegfrids luonnehti uutta rakastaan IS:lle.

Rutgerin komeus häikäisi laulajan välittömästi.

– Sitten paljastui, että hän oli myös supermahtava tyyppi. En kuitenkaan ajatellut asiaa sen enempää, hän kertoi kaksikon tapaamisisesta

Mies sen sijaan tiesi heti, mitä tahtoi.

– Hän halusi minut saman tien. Hän oli määrätietoinen ja ilmoitti heti, että hän tahtoo minut omakseen. Se oli ihanaa, sillä en jaksanut alkaa leikkiä mitään leikkejä. Joko pannaan kaikki peliin tai sitten ei mitään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?