Anna: Radiojuontaja Harri Moisio antaisi anteeksi uskottomuuden: ”En näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Radiojuontaja Harri Moisio antaisi anteeksi uskottomuuden: ”En näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta”

Vaikka toiveissa olisi löytää uusi suhde, Moisio kertoo viihtyvänsä sinkkuna vallan mainiosti.

Julkaistu: 3.6. 10:04

Harri Moisio kertoo Annassa, että pettäminen ei ole kynnyskysymys Temptation Island -analyytikkonakin tunnetulle miehelle. Valehtelu sen sijaan olisi vaikea antaa anteeksi.

Radiojuontaja ja media-alan ammattilainen Harri Moisio, 47, kertoo tuoreessa Anna-lehden haastattelussa sinkkuarjestaan ja siitä, millaisesta suhteesta hän haaveilee.

Moisio erosi ex-vaimostaan ja lapsensa äidistä vuonna 2006. Hän muutti Helsinkiin Töölöön ja muu perhe jäi Turkuun.

Edellisestä suhteesta on kulunut aikaa jo vuosia. Rakastumisia on takana kolme, mutta toiveissa olisi vielä neljäs rakkaus, joka kestäisi lopun elämän.

– En minä mikään elämäntapasinkku ole. Alitajuisesti vielä toivon, että löytyisi nainen, johon rakastuisin päätä pahkaa, Moisio tunnustaa Annassa.

Radiotyön lisäksi Moisio on tullut tutuksi Temptation Islandin ”alanyysisetänä”.

Naisessa hän arvostaa älyä, sivistyneisyyttä, uteliaisuutta ja ennakkoluulottomuutta. Sen sijaan huono käytös ja ilkeily tekevät kauniistakin ihmisestä ruman.

Pettäminen sen sijaan ei ole kynnyskysymys Temptation Island -analyytikkonakin tunnetulle miehelle, mutta valehtelua Moisio ei helposti nielisi.

– Jos kumppani sekoilisi firman bileissä, en näkisi mitään tarvetta lopettaa suhdetta sen takia. Toivoisin, ettei asia koskaan edes tulisi tietooni. Tarkoituksellinen kusettaminen on pahempi asia: jos syrjähyppy tulisi ilmi ja toinen sen silti kiven kovaan kiistäisi. Valehtelua ja luottamuksen pettämistä olisi vaikea unohtaa, Moisio sanoo Annassa.

Vaikka toiveissa olisi löytää uusi rakkaus, Moisio totesi joulukuussa Ilta-Sanomille viihtyvänsä sinkkuna vallan mainiosti.

 Kyllä, mä hyvin olen sinkkuna viihtynyt. Se on se normaali olotila. En ole kauheasti kokeillut mitään parisuhteita. Viihdyn näin oikein hyvin. Tokko sitä nyt enää sitten tottuisikaan mihinkään, Moisio toteaa.

Moisio arvostaa naisessa arvostaa älyä, sivistyneisyyttä, uteliaisuutta ja ennakkoluulottomuutta.

Tällä hetkellä Moisio nähdään Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa analysoimassa ohjelmaan osallistuneiden parien tilannetta. Ohjelman vuoksi Moisio on saanut lisänimen ”analyysisetä”.

– En tiedän kuka sen on alun perin keksinyt, mutta kyllä mä olen analyysisetä. Tykkään tehdä viihdettä ja tykkään tehdä kaikki asioita suurella ylpeydellä. Otan ilolla termin vastaan. Se on hauskaa vastapainoa radiotyölle, Moisio sanoi joulukuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?