Eristyspurkupäivä sai Sofia Belórfin iloitsemaan paluusta luksusarkeen – julkaisi viettelevän bikinikuvan, heräsi aamuviideltä ravintola-aamiaiselle... - Viihde - Ilta-Sanomat

Eristyspurkupäivä sai Sofia Belórfin iloitsemaan paluusta luksusarkeen – julkaisi viettelevän bikinikuvan, heräsi aamuviideltä ravintola-aamiaiselle...

Katiska-huumevyyhdistäkin tunnettu Bélorf on ollut koko kevään otsikoissa alati muuttuvien suhdekuvioidensa vuoksi.

Julkaistu: 1.6. 10:56

Sofia Belórf haaveilee paluusta tuttuun luksusarkeensa, johon kuuluu ulkona syöminen ja rantalomille matkaaminen.

Poikkeuskevään ensimmäinen eristyspurkupäivä sai kohukaunotar Sofia Belórfin haaveilemaan luksusarkeen palaamisesta.

Belórf jakoi Instagram-sivuillaan kuvan, jossa hän keimailee meressä bikinit päällä. Päivityksessään hän tuumii, uskaltaako ulkomaanmatkasta haaveilla jo tässä vaiheessa, kun eristysrajoituksien löysääminen on viimein käynnistynyt.

– Suomi on auki taas, tässähän uskaltaa kohta haaveilla reissuista etelään... Muistetaan kuitenkin hygieniamääräykset niin ei tule takapakkia! Nautitaan päivästä.

Belórf on viettänyt viime vuosina runsaasti aikaa etelän lämmössä, sillä hän asui vielä hetki sitten Espanjan Marbellassa ex-kumppaninsa Niko Ranta-ahon kanssa.

Sen lisäksi kaunotar jakoi aamulla Instagramin tarinat-osiossa kuvan, jossa hän makaa sängyssä. Kuvassa Belórf kertoo heränneensä jo viideltä aamulla, sillä hän on viimein pääsemässä nauttimaan aamupalasta ravintolaan.

– Taidan vaan olla niin innoissani ravintola-aamiaisesta ja dinneristä, Bélorf kirjoittaa.

Kesäkuun alku tuo lievennyksiä muun muassa kokoontumisrajoituksiin sekä julkisten tilojen aukioloon. Ravintolat ja kahvilat avataan asiakkaille tietyin rajoituksin.

Bélorf on ollut otsikoissa koko kevään tuoreen eronsa ja uuden suhteensa vuoksi. Huhtikuussa Belórf kertoi eronneensa miesystävästään, Katiska-huumevyyhdissä syytettynä olevasta Niko Ranta-ahosta. Belórf kommentoi eroa tuolloin MTV:lle todeten, että haluaa tässä vaiheessa elämäänsä perheen ja miehen, joka on läsnä.

Sofia Bélorf on tullut tunnetuksi fitness-kaunottarena.

Tätä nykyä Belorf pitää tiettävästi yhtä Martina Aitolehden ex-miehen Stefan Thermanin kanssa. Kaksikko ei ole vahvistanut suhdehuhuja, mutta tiiviisti yhteisaikaa viettävä pariskunta on jakanut toisistaan runsaasti hempeitä kuvia sosiaalisessa mediassa. Belórf on myös muuttanut Thermanin kanssa saman katon alle Helsingin Eiranrantaan.

Stefan on aiemmin todennut omassa Instagramissaan olevansa tällä hetkellä rakastunut mies.

– Onko se teidän ongelma, että olen rakastunut? Stefan kommentoi erään Instagram-kuvansa alla suhdehuhuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?