Sami Hedberg onnitteli rakastaan vauhdikkaalla kuvalla: nappasi synttärisankari Saija Tuupasen käsivarsilleen - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Hedberg onnitteli rakastaan vauhdikkaalla kuvalla: nappasi synttärisankari Saija Tuupasen käsivarsilleen

Sami Hedberg ja Saija Tuupanen ovat seurustelleet jo tovin.

Julkaistu: 31.5. 21:21

Laulaja Saija Tuupanen täytti sunnuntaina 38 vuotta.

Vuoden 2003 tangokuningatar Saija Tuupanen vietti sunnuntaina 38-vuotissyntymäpäiväänsä. Tuupanen julkaisi Instagram-tilinsä Tarina-osiossa kuvia, joista selviää, että hän nautti juhlapäivästään Nuuksion kansallispuiston kauniissa maisemissa.

Tuupasen syntymäpäiväjuhlallisuuksiin kuului muun muassa hulppea täytekakku sekä lounas upeissa järvimaisemissa. Tuupanen sai myös onnittelut koomikko Sami Hedbergiltä, jonka kanssa hän elää avoliitossa.

Hedberg julkaisi omalla Instagram-tilillään vauhdikkaan kuvan, jonka yhteydessä hän onnittelee rakastaan. Kuvassa koomikko on kaapannut Tuupasen syliinsä laiturilla, upean järvimaiseman edustalla. Tuupasen keltainen mekko hulmuaa vauhdikkaassa kuvassa.

– Hyvää Syntymäpäivää ihanin Saija! Hedberg toivottaa kuvatekstissä.

Hedberg ja Tuupanen paljastivat keväällä 2019 julkisuudessa seurustelevansa, mutta vaikenivat parisuhteensa yksityiskohdista. Pari kuitenkin kertoi suhteestaan helmikuussa Kimpassa-sarjassa.

Pari tapasi alun perin Turussa, meni illalliselle ja tunsi heti, että jokin kolahti.

– Se, että miten me kohdattiin... Jotain siinä oli sellaista, mitä en ole ikinä elämässäni kokenut. Siinä oli jotain, mikä jäi tosi vahvasti mieleen, Tuupanen kuvaili Kimpassa-sarjassa.

– Silloin ekasta illallisesta lähtien tuli jännä fiilis. Mulla tuli sellainen, että tätä en voi tehdä puolitehoilla. Jos tämä menee johonkin, mun pitää olla täysillä mukana, Hedberg puolestaan kertoi.

Nykyään Tuupovaarasta kotoisin oleva Tuupanen asuu Helsingissä Hedbergin luona ja pari elää yhteistä arkea.

Tuupanen ja Hedberg paljastivat Kimpassa-ohjelmassa, että koska heillä molemmilla on takana avioero, osaavat he nyt suhtautua parisuhteeseen uudella tavalla.

– Jos meillä yrittää tulla riita, niin heti tajuaa mennä vähän taaksepäin, että hei, nyt tää on menossa siihen suuntaan, laske kymmeneen, Tuupanen sanoo.

Hedbergin mukaan Tuupanen on välillä melko temperamenttinen. Koomikko kuitenkin pitää siitä, että tunteet näytetään avoimesti ja välillä jopa räiskyy.

– Mähän tykkään siitä. Mussa elää puoliksi joku italialainen pikkumies tuolla sisällä. Se on luonnollista, että ihmisillä on ne tunteet ja se, että pystyy ne käsittelemään eikä niistä tule mitään tabuja tai mörköjä, Hedberg kertoo.

Sami Hedberg ällistytti tv-katsojia tänä keväänä Masked Singer Suomi -sarjan Leijonana. Koomikko nappasi lopulta kisan voiton ja mykisti sekä kotikatsomot että tuomariston upeilla esityksillään.

Kisassa stand up -koomikkona tunnettu Hedberg paljasti, että hän oli rakastanut musiikkia jo nuoresta saakka, ja aikoo jatkossa hyödyntää sitä urallaan enemmän – tavalla tai toisella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?