Mikael Forssellin Metti-puoliso paljastaa, millainen perheen uudesta kodista tulee: kultaiset suihkut, lapsille omat kylpyhuoneet... - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikael Forssellin Metti-puoliso paljastaa, millainen perheen uudesta kodista tulee: kultaiset suihkut, lapsille omat kylpyhuoneet...

Metti kertoo perheen remontoivan uuden kotinsa vastaamaan heidän mieltymyksiään.

Forssellit muuttavat uuteen kotiin kuun vaihteessa.

31.5.2020 20:03

Ex-jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen vaimonsa, bloggaaja Metti Forssell muuttavat kahden lapsensa kanssa kuun vaihteessa Ullanlinnasta ydinkeskustaan.

Metti julkaisi sunnuntaina blogissaan kirjoituksen asuntoprojektista ja siitä, millaisia sisustusratkaisuja he uuteen kotiinsa haluavat. Päätösten tekeminen on osoittautunut haastavammaksi kuin mitä Metti olisi ajatellut.

– Ajatukset pyörivät ympyrää ja valinnat muuttuvat. Eilen päätimme jotain, mutta tänään mietimme, onko se sittenkään oikea valinta. Varmasti monille samassa tilanteessa olleille ja oleville tuttu tunne, hän kirjoittaa.

Joitain ratkaisuja pari on jo lyönyt lukkoon. Kirjoituksessaan Metti kertoo, että varmojen valintojen listalla on muun muassa kalanruotoparketti, seinäpaneeleja ja runsaasti marmoria.

Myös parin lapset Lilia, 6, ja Lucas, 3, on huomioitu tulevassa asumisratkaisussa. Bloggaaja kertoo, että lapset tarvitsevat ehdottomasti omat kylpyhuoneensa.

– Tämä on yksi varma päätös, jonka löimme lukkoon pohjan osalta. Molemmille lapsille tulee siis omat kylpyhuoneet heidän makuuhuoneidensa yhteyteen. Itse en välttämättä olisi halunnut ”kuluttaa” tähän neliöitä, mutta monet ovat minua ja meitä vakuutelleet, että tämä on hyvä päätös, Metti kirjoittaa.

– Uskon ja tiedän, että oman kylpyhuoneen tärkeys korostuu ajan myötä ja lisäähän se hurjasti asuinmukavuutta, kun jokainen voi käydä omissa kylpyhuoneissaan milloin haluaa, hän jatkaa.

Lisäksi listalta löytyy myös Mikael Forssellin toiveita. Nykyään jalkapallovalmentajana toimiva Mikael haluaa Metin mukaan kotiin kultaiset suihkut ja hanat.

– Tämä on lähinnä mieheni toive, mutta ei hänen tarvinnut minua tähän kauaa suostutella. Kultaiset hanat haluamme keittiöön ja kylpyhuoneisiin, Metti kertoo.

Pohdittavien asioiden listalla on vielä monia seikkoja. Muun muassa valaistus sekä seinien ja keittiön värimaailma ovat vielä avoimia kysymyksiä.

– Sen verran olemme päättäneet, että keittiönkin saareke ja tasot tulevat olemaan näyttävää marmoria (yllätys yllätys), mutta kaapistojen sävy on vielä mietinnässä, Metti tuumaa.

Mikael ja Metti Forssellin muutto paljastui huhtikuussa, kun heidän asuntonsa tuli myytäväksi hulppeaan 3,7 miljoonan euron hintaan. Tuolloin asuntoilmoituksessa kerrottiin, että Ullanlinnassa sijaitseva vuonna 1911 valmistunut kerrostalo on arkkitehti Karl Lindahlin suunnittelema.

Kaivopuiston vieressä ja meren läheisyydessä sijaitseva asunto myytiin viikossa, joten perhe pääsi suunnittelemaan muuttoa. Metti kertoi aiemmin blogissaan, kuinka uusi koti oli erityisesti hänen 20 vuotta asuntoihin sijoittaneen miehensä toive.

– Hänen yksi pitkäaikaisimmista haaveistaan on ollut jonain päivänä asua aivan Helsingin ydinkeskustassa, Metti kirjoitti.

Pari osallistui hiljattain Huvila & Huussi -ohjelmaan, jossa heidän mökkinsä koki hurjan muodonmuutoksen. Pariskunta ei ole tunnistaa uudistunutta mökkiä omakseen.

Lue lisää: Onko tässä historian uskomattomin remontti? Mikael ja Metti Forssellin mökki koki valtavan muodonmuutoksen

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?