Sami Kuronen kertoo podcastissa, millaisista treffipyynnöistä hän kiinnostuu – nämä seikat lamauttavat mielenkiinnon - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen kertoo podcastissa, millaisista treffipyynnöistä hän kiinnostuu – nämä seikat lamauttavat mielenkiinnon

Sami Kuronen arvostaa naisten asiallista tapaa lähestyä häntä.

Sami Kuronen kertoi podcastissa sinkkuelämästään.­

29.5. 17:02

Juontajakonkari Sami Kuronen saapui vieraaksi Jonna Joutsenen Rakkauden nallekarkit -podcastiin kertomaan muun muassa sinkkuarjestaan.

Kuronen erosi tammikuussa ex-missi Michaela Söderholmista parin vuoden seurustelun jälkeen. Sinkkuna viihtyvä Kuronen paljastaa Joutsenelle saavansa treffipyyntöjä sosiaalisessa mediassa.

– Kyllä yhteydenottoja tulee, mutta ei missään nimessä niin paljon, ettei niitä ehtisi käymään läpi, Kuronen naurahtaa.

Joutsen utelee, millaisia viestejä hän on saanut. Radio Aallon aamujuontaja kuvailee yhteydenottoja asiallisiksi, mistä hän on kiitollinen.

– Aina puhutaan miesten dickpiceistä. Mä en ole saanut ensimmäistäkään tissikuvaa, puhumattakaan että olisi muita paikkoja esitelty. Kyllä täytyy hattua nostaa suomalaisille naisille, kun lähestymiset ovat olleet fiksuja, Kuronen toteaa.

Suosikkijuontaja arvioi, että osa kuitenkin jarruttelee yhteyden ottamisessa hänen julkisuutensa takia.

Temptation Island -juontaja ei ole innostunut nettideittailusta.­

Kuronen kertoo podcastissa, että hän usein kieltäytyy treffipyyntöistä. Kynnys lähteä viestittelemään ventovieraiden kanssa on julkisuuden takia korkealla.

– Olen sillä tavalla perinteitä noudattava, että suosin kasvokkain kohtaamista. Toisesta ihmisestä aistii niin paljon enemmän kuin pelkän viestittelyn perusteella, hän linjaa.

Juontajakonkari pitää kuitenkin syvällisempää tutustumista mahdollisena myös somessa. Hän korostaa, että sosiaalisessa mediassakin ensivaikutelman tehdä vain kerran.

– Yleensä sellainen ”moi mitä äijä tai mitä kuuluu” ei johda yhtään mihinkään, Kuronen heittää.

Hän arvostaa rehellistä lähestymistä ja omaperäistä lähestymistä.

– Viestin lähettäjän profiili saattaa myös olla joko yksityinen tai sitten profiilikuvana on kissan kuva. Siinä on jo niin monta asiaa pielessä.

Kuronen kertoi IS:n haastattelussa helmikuussa, ettei hänellä ole kiirettä uuden kumppanin löytämiseen.

– Katson ihan rauhassa, mihin tämä elämä vie ja mitä kevät tuo tullessaan. En ole 2000-luvulla käynyt kertaakaan perinteisillä treffeillä, että ehkä tässä iässä pitäisi sekin taito opetella, Kuronen mainitsi tuolloin.

Kurosen unelmatreffeihin kuuluisi hyvää ruokaa ja juomaa sekä keskustelua.

– Jos pitäisi jokin aktiviteetti valita, niin jokin keikka olisi mahtava. Tärkeintä on kuitenkin läsnäolo. Treffit eivät vaadi ihmeitä, kun seurana on se oikea tyyppi, hän tiivisti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?