Mikko Leppilampi sai yllättävän työpestin kesäksi – kyseessä täysin uusi aluevaltaus: ”Haluan muistella tätä kiikkustuolissa!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikko Leppilampi sai yllättävän työpestin kesäksi – kyseessä täysin uusi aluevaltaus: ”Haluan muistella tätä kiikkustuolissa!”

Mikko Leppilampi kokeilee siipiään radiojuontajana.

Julkaistu: 29.5. 14:54

Juontajakonkari sai tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä.

Radio Novalla kuullaan kesällä uusia ääniä, kun juontaja Mikko Leppilampi ja näyttelijä Mikko Töyssy aloittavat kanavalla kesäjuontajina, kerrotaan Bauer Median tiedotteessa.

Päivälähetyksiä juontanut Esko Eerikäinen isännöi heinäkuussa Radio Novan kesäaamuja ja saa parikseen Leppilammen ja Töyssyn lisäksi radiokonkari Ile Uusivuoren.

Ensimmäistä kertaa radiojuontajaksi alkava Leppilampi tarttui haasteeseen innolla.

– Kun minulle soitettiin ja tarjottiin kesäpestiä, lähdin välittömästi mukaan.

– Tämä on asia, jota haluan muistella sitten kiikkustuolissa! Olen muissa asioissa saattanut jättää tilaisuuksia käyttämättä ja ajatellut, että ”joku päivä sitten”. Aika harvoin se päivä tulee – asioita kannattaa kokeilla silloin kun siihen on mahdollisuus! Leppilampi kommentoi tiedotteessa.

Mikko Leppilampi aloittaa Radio Novalla heinäkuussa.

Mikko Leppilampi on yksi Suomen tunnetuimmista tv-kasvoista ja hänet muistetaan muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman pitkäaikaisena juontajana. Näyttelijänä uransa aloittanut mies ehti 2010-luvulla tähdittää myös lukuisia elokuvia ja tv-sarjoja, kuten Veijarit, Härmä, 8-pallo sekä Downshiftaajat.

Maria Veitola tutustui Leppilammen elämään viime vuonna Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Tuolloin selvisi, että Leppilampi asuu Espoon Westendissä hulppeassa talossa, jossa majailee myös hänen Elisa-siskonsa.

Leppilampi kertoi Yökylässä-sarjassa myös elinkustannuksistaan. Hän paljasti Maria Veitolalle, että hänen täytyy nostaa joka kuukausi noin 16 000 euroa palkkaa, jotta hän saa katettua kulunsa.

Leppilampi on avannut myös IS:lle rahankäyttöään. Hän kertoi, että suuri siivu hänen tuloistaan menee asuntoon ja autoon.

– Mä voisin nyt vastata näin, että sen kämpän omistaa edelleen pankki. Mun auton omistaa edelleen pankki. Ne kulut on siis enimmäkseen lainanlyhennyksiä, hän sanoi IS:lle.

Mikko Töyssyn hahmo Urmas Viilunk voitti Putouksen 12. kauden sketsihahmokisan.

Tamperelainen näyttelijä Mikko Töyssy on suurelle yleisölle tuttu suositun Putouksen viimeisimmältä kaudelta. Töyssyn hahmo Urmas Viilunk voitti Putouksen 12. kauden sketsihahmokisan. Näyttelijä nähtiin myös Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?