No nyt pyörii lantio! Tinzen uutuuskappaleen energiaa tihkuva musiikkivideo sai fanit sekaisin - Viihde - Ilta-Sanomat

No nyt pyörii lantio! Tinzen uutuuskappaleen energiaa tihkuva musiikkivideo sai fanit sekaisin

Tinze on tehnyt uuden aluevaltauksen artistina.

Julkaistu: 29.5. 14:11

Artistiksi ryhtynyt Tia-Maria Sokka julkaisi esikoissinglensä perjantaina.

Twerk-tanssin kansainvälinen tähti Tia-Maria Sokka, 29, eli Tinze on tehnyt uuden aluevaltauksen artistina.

Sokka julkaisi perjantaina ensimmäisen singlensä Tinze-artistinimellä. Kesäinen Bakara-niminen kappale on tehty yhteistyössä Teflon Brothersin ja räppäri F:n kanssa. Myös Bakaran musiikkivideo julkaistiin perjantaina.

Fanit riemastuivat kappaleesta ja sen tuoreesta musiikkivideosta, jossa Sokka esittää muiden tanssijoiden kanssa koreografiaansa.

– Wow! Magee video ja svengaava biisi.

– Siis täähän on huikee biisi! Tykkään oikeesti! Tuli heti fiilis et haluun tanssiin ja Teflareitten setit oli hauskoja.

– Kuuntelin tään yöllä varmaa 10 kertaa putkeen ja aamulla myös! Heti kunnon fiilis tanssia.

– Huhhuh!

Energiaa tihkuvassa musiikkivideossa Tinze pyörittää lantiota rytmin tahtiin muiden tanssijoiden kanssa. Videolla nähdään myös Teflon Brothers ja räppäri F.

Sokka solmi artistisopimuksen Universal Music Finlandin kanssa. Kyseessä on uudenlainen konsepti, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty. Movement-konsepti yhdistää maailmalla suositun tanssilajin twerkin sekä musiikin. Sokka ei itse esitä kappaleita, vaan tekee niitä yhdessä tuottajan ja artistien kanssa.

– Aluksi ideoin, minkälaisen biisin haluan. Kun olen esittänyt visioni, ryhdymme tuottajan kanssa työstämään biisiä, joka on mahdollisimman tanssittava ja saa lantion liikkumaan. Kun kappale alkaa muodostua kokonaiseksi, pyydämme artistin mukaan, Sokka selitti IS:lle.

Ajatus oman musiikin tekemisestä alkoi hautumaan jo neljä vuotta sitten, kun Sokan suosio sosiaalisessa mediassa kasvoi hurjaa vauhtia.

– Musiikki on aina ollut iso osa tekemistäni, joten saimme managerini Inka Laitisen kanssa idean, että tarvitsisin omia biisejä, Sokka taustoitti haastattelussa.

Tinze kertoi haluavansa tehdä musiikkia, joka tanssittaa ja jolla on tärkeä sanoma.

Tampereelta kotoisin oleva Sokka on historian ensimmäinen twerk-tanssin suomenmestari. Hän voitti kyseisen tittelin vuonna 2015. Sen jälkeen hän on luonut vahvan brändin twerkkauksen saralla.

Kansainvälisen uran luonut tanssija tähtää myös musiikissa laajemman yleisön tavoittamiseen.

– Olen jo vuosia tehnyt yhteistyötä isojen artistien kanssa, joten tarkoituksena on viedä yhteistyö myös musiikilliselle tasolle. Olisi todella outoa, jos tämä ei lähtisi kansainvälisille vesille, hyväntyylinen Sokka vihjaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?