Nanna Karalahden Karoliina-sisko eroaa miehestään: unelmahäistä vain 7 kuukautta - Viihde - Ilta-Sanomat

Nanna Karalahden Karoliina-sisko eroaa miehestään: unelmahäistä vain 7 kuukautta

Karoliina Roos kertoo eronneensa miehensä Patrick Roosin kanssa.

Patrick ja Karoliina ovat päättäneet lähteä eri teille.

29.5.2020 8:45

Hyvinvointialalla työskentelevä Karoliina Roos kertoo Instagramissa eronneensa miehestään Patrick Roosista alle vuoden avioliiton jälkeen.

– En haluaisi parisuhdeasioita täällä puida, mutta en näe syytä miksen voisi täällä tätä sanoa, Karoliina kirjoittaa Instagramin tarinoissaan.

– Jotkut asiat tulevat joskus päätökseen eikä kaikkea saa toimimaan, vaikka kuinka haluaisi ja yrittäisi. Näin kävi myös meille ja olemme olleet jo jonkin aikaa erossa. Silti jaksan vielä uskoa rakkauteen ja toimivaan parisuhteeseen kun hyväksyy toisen sellaisena kuin on, hän jatkaa.

Pari kertoi laittaneensa eropaperit postiin jo kuukausi sitten, mutta pyörtäneensä päätöksensä. Nyt Karoliina kertoo eron olevan voimassa.

IS:n tavoittama Karoliina vahvistaa erouutiset, muttei halua kommentoida niitä enempää. Hän toivoo parin saavan toipua tilanteesta rauhassa.

Karoliina kertoi IS:lle vielä viime kuussa, kuinka puoli vuotta sitten asiat olivat paremmin kuin koskaan. Hän oli juuri avioitunut elämänsä miehen kanssa ja töitä piisasi.

Häiden jälkeen pari jäi asumaan edelleen erillään, sillä uusperhearjen yhdistäminen ja sopivan kodin löytäminen osoittautui haastavaksi. Karoliinalla on edellisistä suhteistaan kaksi lasta, Patrickilla yksi. Lopulta he löysivät unelmiensa paritalon Keravalta. Muutto sovittiin huhtikuulle.

Korona muutti kuitenkin suunnitelmat ja laittoi vasta alkaneen yhteisen arjen aivan sekaisin.

– Meillä oli kotona hirveä sirkus ja samalla stressiä töistä, rahasta, ja kaikesta arjen pikkuasioista. Ne aiheuttivat nopeasti kitkaa välillemme. Lopulta yhden riidan päätteeksi tulostin avioeropaperit ja haastoin, että allekirjoitatko, Karoliina kertoi kolme viikkoa sitten.

– Hän sitten allekirjoitti ja sanoin, että okei, mä laitan tän postiin, hän jatkoi.

Tuolloin Karoliina kertoi eropaperien postittamisen jo kaduttaneen. Tilanne ei mitä ilmeisimmin parantunut, sillä pari päätyi eroon kuukausi edellisen eropäätöksen jälkeen.

Instagram-tilillään Karoliina kertoo jäävänsä asumaan lastensa kanssa uuteen asuntoon ja kiittää perheenjäseniään saamastaan tuesta.

Karoliina siskojensa Nannan ja Pirken kanssa.

Parin suhde on ollut katkolla jo aiemmin. Karoliina kertoi IS:lle viime kesänä, kuinka pari oli päätynyt hetkellisesti eroon, mutta palasi pian yhteen. Häät kuitenkin lykkääntyivät syksyyn.

Karoliina ja Patrick avioituivat viime vuoden lokakuun 26. päivä Helsingin Tuomiokirkon Kappelissa näyttävin menoin. Mukana oli koko perhe Karoliinan Nanna-siskoa lukuunottamatta.

Karoliina ja Patrick avioituivat lokakuussa 2019.

Kaksikko tutustui toisiinsa ensi kerran jo kymmenen vuotta sitten Helsingin jäähallilla, kun personal trainerina työskentelevä Patrick oli bongannut vaalean kaunottaren katsomosta. Tuolloin Karoliina oli kuitenkin parisuhteessa.

Karoliina on tullut julkisuuteen aiemmin yhtenä Wellnessmalli-kilpailun luotsaajista.

Kaksi vuotta sitten kaksikon polut kohtasivat uudelleen deittisovellus Tinderissä. Patrick ei aikaillut, vaan laittoi Karoliinalle heti viestiä.

– Hän kirjoitti minulle pitkän viestin ja vitsaili, kuinka on kymmenen vuotta etsinyt minua. Näimme heti ja se oli menoa. Kaikella oli aikansa ja hetkensä, Hän kertoi IS:lle kesällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?