Victoria Beckham poseerasi täysin uudella tavalla Instagramissa – David-puoliso riensi oitis heittämään tyhjentävän kommentin - Viihde - Ilta-Sanomat

Victoria Beckham poseerasi täysin uudella tavalla Instagramissa – David-puoliso riensi oitis heittämään tyhjentävän kommentin

David Beckham kuittaili vaimolleen Victoria Beckhamille hohtavan valkoisista hampaista.

Julkaistu: 28.5. 16:01

Victoria Beckhamin harvinainen hymykuva muistutti Davidin mielestä komediahahmoa.

David Beckham pilkkasi leikkimielisesti muotisuunnittelijavaimoaan Victoria Beckhamia Instagramissa, kertoo Daily Mail. Parin nuorin poika Cruz julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa äiti ja poika hymyilivät valkoisissa kylpytakeissa. Victoriaa ei usein nähdä väläyttämässä kameralle hymyään, ja Cruz huomioi tämän leikkimielisesti kuvatekstissään.

– Ilmeisesti äitini hymyilee, kirjoitti Cruz, ja lisäsi tekstiin iloisen hymiön ja sydämen.

15-vuotiaan Cruzin julkaisema kuva keräsi runsaasti Victorian hymyä ihastelevia kommentteja. Fanit olivat järkyttyneitä yhtäkkisestä hammashymystä. Victoria Beckham on totuttu näkemään vakavana julkisuudessa ja valokuvissa.

Poikkeuksellinen hymykuva, jossa näkyy säihkyvän valkoinen hammasrivi, herätti myös aviomiehen huomion. David Beckham kiusoitteli vaimoaan vertaamalla tätä suosikkikomedian hahmoon.

– Miten valkoiset äidin hampaat ovat? Tuo on Frendien Ross! kommentoi David nauruhymiön saattelemana.

David viittasi kommentissaan Frendien kuudennella kaudella nähtävään tapahtumasarjaan. Ross Geller, yksi sarjan päähenkilöistä, valkaisee hampaansa treffejä varten luonnottoman valkoisiksi. Ja toden totta, Victorian hampaat hohtavat hänen ruskettunutta ihoaan vasten yhtä kirkkaina kuin Rossilla.

Frendien Rossissa ja Victoria Beckhamissa oli yllättävää yhdennäköisyyttä David Beckhamin mielestä.

Victoria Beckham on tunnettu vakavasta ilmeestään, ja hän avasi syyskuussa syitä ilmeettömyydelleen Glamour-lehdelle. Entinen Spice Girls -tähti kertoi, että vakavuus oli varsinkin nuorempana hänelle eräänlainen suojakuori, jonka taakse piiloutua.

Posh Spicena tunnetun Victorian mutristus on tunnistettava Spice Girls-tunnusmerkki siinä missä vaikkapa Sporty Spicen, eli Melanie Chisholmin verkkarihousut tai Baby Spicen, eli Emma Buntonin saparot.

Victoria Beckhamia ei usein nähdä hymyileväisenä.

David ja Victoria Beckham perheineen ovat Britannian seuratuimpia julkisuuden henkilöitä. Perhe on viettänyt idyllistä maaseutuelämää eristyksissä omalla luksustilallaan Cotswoldsissa, Englannissa koronavirusrajoitusten aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?