Emilian ja Wallun matka Temptation Islandilla päättyi eroon - Viihde - Ilta-Sanomat

Emilian ja Wallun matka Temptation Islandilla päättyi eroon – kuvausten jälkeen kaksikon välillä tapahtui täysin odottamaton käänne

Julkaistu: 27.5. 22:01

Temptation Island -parin tunteikas iltanuotio sai päätöksensä. Emilia ja Wallu kertovat nyt, mitä kuvausten jälkeen tapahtui.

Temptation Islandin seitsemännen tuotantokauden viimeiset iltanuotiot alkoivat tänään keskiviikkona, kun toisensa kohtasivat Emilia ja Wallu.

Parin matkasta Temptation Islandilla ei käänteitä puuttunut. Viimeisellä iltanuotiolla on-off-suhteessa eläneet Emilia ja Wallu puivat tapahtumia ja toistensa tekemisiä syyttelevään sävyyn.

Parin päätös suhteen jatkosta oli selvä. Wallu totesi, että hän oli päättänyt erota jo aikoja sitten. Iltanuotion päätteeksi Kuronen kysyi kuitenkin viimeisen kysymyksen, aikovatko he poistua saarelta pariskuntana vai erikseen.

– Eiköhän me lähdetä erikseen, molemmat totesivat yhteismielin.

Ilta-Sanomat kysyi, mitä Emilialle ja Wallulle kuuluu nykyään. Kotiin palattuaan Wallu pakkasi tavaransa ja muutti pois Emilian luota. Wallu asuu tällä hetkellä Japen luona kämppiksenä.

– Erosimme heti kuvausten jälkeen ja olimme erillään muutaman kuukauden, Emilia kertoo IS:lle puhelimitse.

Sami Kuronen joutui puuttumaan peliin, kun Emilian ja Wallun keskustelu iltanuotiolla keskittyi toisen osapuolen syyttelyyn.

Yllätykseksi selviää, että parin välit ovat lämmenneet pölyn laskeuduttua. He käyvät nykyään yhdessä terapiassa selvittämässä välejään.

– Jaksoja katsoessa tuli fiilis, että meidän on pakko käsitellä asiat kunnolla läpi, Emilia kertoo.

– Tässä nyt selvitetään, saadaanko rakennettua luottamusta uudelleen, Emilia sanoo.

Wallu toteaa, että yhteen palaaminen on mahdollista. Hän kertoo, että he ovat olleet tiivisti tekemisissä ja parin välit ovat tällä hetkellä varsin hyvät.

– Ollaan tässä aika usein nähty ja niin sanotusti tapailtu. Katsotaan sitä vakavampaa juttua ihan rauhakseen, mutta aika kivasti menee tällä hetkellä, Wallu kommentoi puhelimitse.

Erikoisia yhteydenottoja

Emilia kertoo, että jaksojen seuraaminen televisiosta on ollut kiusallista.

– Olen katsonut niitä häpeissäni. Kyllä me molemmat käyttäydyttiin hirveällä tavalla ja syyttelimme toisiamme. Molempien olisi pitänyt katsoa peiliin, Emilia myöntää.

Hän kuitenkin kokee kehittyneensä parempaan suuntaan siinä, ettei pyyhettä tule heittää kehään heti riidan tullen, vaan asioista täytyy puhua.

Emilia ja Wallu ovat kevään aikana työstäneet välejään.

Myös Wallu on seurannut jaksoja hämmentyneenä. Nyt hän näkee käytöksensä eri tavalla.

– Kyllä se on ollut aika rajua katsottavaa. Mitä tulee omaan käytökseen, niin enhän mä mikään kultapoika ollut, Wallu toteaa.

– Kuvauksissa en nähnyt omassa käytöksessäni mitään vikaa, mutta nyt jälkikäteen olen katsonut tapahtumia eri perspektiivistä. Loukkasin Emiliaa ja käyttäydyin väärin, mutta nyt olen katsonut peiliin ja ottanut opikseni, hän jatkaa.

Emilia kertoo saaneensa positiivista palautetta, ja ihmiset ovat kertoneet samaistuvansa häneen.

– Olen saanut somessa myös niitä viestejä, joissa kehotetaan pysymään erossa Wallusta, Emilia toteaa.

Hän on saanut treffipyyntöjen lisäksi varsin erikoisia yhteydenottoja.

– Olen saanut useita sugar daddy tai -mommy ehdotuksia. Olen miettinyt, että mitä hittoa, en mä tuollaista tarvitse, Emilia naurahtaa.

Wallu lähentyi saarella sinkku-Jeminan kanssa. Wallun mukaan heidän yhteydenpitonsa katkesi pian kuvausten jälkeen. Emilialle läheiseksi sinkkumieheksi muodostui Henkka, jonka kanssa hän kertoo olevansa vielä tekemisissä.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?