Entinen Miss Suomi Kirsi Westerlund on kuollut 50-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Miss Suomi Kirsi Westerlund on kuollut 50-vuotiaana

Julkaistu: 26.5. 15:27

Laulaja Kurre Westerlund kertoo vaimonsa kuolemasta lähettämässään tiedotteessa. Kirsi Westerlund tunnettiin vuoden 1992 Miss Suomena.

Laulaja Kurre Westerlundin puoliso Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) on kuollut. Asiasta kertoo laulaja ja hänen perheensä lähettämässään tiedotteessa. Kirsi kuoli tiistaina 50-vuotiaana.

– Rakas vaimoni Kirsi nukkui pois tänään tiistaina 26.5.2020 pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Kirsi ei antanut periksi, vaan taisteli urheasti loppuun saakka, Westerlund kertoo tiedotteessaan.

– Toivomme yksityisyyttä surun keskellä, Westerlundin ja hänen lastensa Bellan ja Rockin allekirjoittama tiedote jatkuu.

Kirsi Syrjänen ja Kurre Westerlund vihittiin Helsingin tuomiokirkossa perjantaina 17. joulukuuta 2004.

Kirsi Westerlund sairasti pitkään sarkoomasyöpää. Kirsi Westerlund tunnettiin vuoden 1992 Miss Suomena.

Westerlundilla todettiin syöpä marraskuussa 2017. Laulaja Kurre Westerlund on kertonut Ilta-Sanomille, että Kirsi oli huomannut kehollaan kasvaimen ja hakeutunut lääkäriin. Kasvain poistettiin vielä samalla viikolla.

Tuloksista selvisi, että kyse on harvinaisesta syöpätyypistä, jota Suomessa todetaan vuosittain pari sataa tapausta.

– Sarkooma voi aiheuttaa kasvaimen keholla ihan mihin tahansa. Se voi myös lähettää etäpesäkkeitä. Niitä on nyt hoidettu yli kaksi vuotta sekä sytostaateilla että sädehoidolla. Tällä hetkellä kasvaimia pyritään hillitsemään ja pitämään poissa sädehoidolla, Kurre Westerlund kertoi Ilta-Sanomille huhtikuussa.

– Välillä hoidot tehoavat, välillä tulee uusia pesäkkeitä. Tämä on yhtä vuoristorataa. Tilanne elää koko ajan ja olemme jatkuvassa epävarmuudessa, hän sanoi.

Kirsi Syrjänen valittiin Miss Suomeksi vuonna 1992.

Kirsi Syrjänen edusti Suomea Miss Universum-kilpailuissa Bangkokissa toukokuussa 1992.

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?