Jennifer Lopezin, 50, treenikuvaan tallentui kylmäävä näky – nyt tähti paljastaa, mistä todellisuudessa oli kyse - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopezin, 50, treenikuvaan tallentui kylmäävä näky – nyt tähti paljastaa, mistä todellisuudessa oli kyse

Julkaistu: 25.5. 21:47

Jennifer Lopez kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vastauksen fanejaan askarruttaneeseen kysymykseen ”mysteerimiehen” henkilöllisyydestä.

Latinotähti Jennifer Lopez, 50, herätti viikonloppuna ihastusta, kun hän julkaisi omalla Instagram-tilillään selfien kuntosalilta. Lopezin julkaiseman treenikuvan kommenttikenttä täyttyikin nopeasti viesteistä, joissa ihasteltiin laulajan treenattua vartaloa.

Tähden seuraavat huomasivat kuitenkin nopeasti, että tarkemmin katsottuna Lopezin kuvassa näkyi myös toinen ihminen. Siitä asti laulajan seuraajat ovat arvuutelleet, kuka kuvan taustalla näkyvä mysteerihahmo todellisuudessa on.

Nyt Lopez on kuitenkin paljastanut, mistä seuraajat hämmentäneessä kuvassa oli todellisuudessa kyse. Laulaja vieraili perjantai-iltana Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -keskusteluohjelmassa etäyhteyden välityksellä ja otti kantaa faneja askarruttaneeseen kysymykseen.

  • Voit katsoa Lopezin vierailun Jimmy Fallonin Tonight Show’ssa ylläolevasta videoikkunasta.

Lopez kertoi Fallonille, että todellisuudessa kuvassa näkyvä kuntosali sijaitsi hänen autotallissaan, jonne tähti oli koronakaranteenin ajaksi hankkinut kuntoiluvälineitä. Autotallista löytyvät myös peilit artistin tanssiharjoituksia varten. Niiden viereen on puolestaan rakennettu toimistotila, jossa Lopez ja hänen kihlattunsa Alex Rodriguez pitävät etäpalavereja karanteenissa ollessaan.

Lopezin mukaan kyseessä ei siis suinkaan ollut sattumalta kuvaan eksynyt mysteerihahmo, vaan toimistotilassa sijaitsevan tietokoneen näytöllä näkynyt etäpalaveri, tarkemmin sanottuna siihen osallistunut työntekijä.

– Se oli Zoom. En tiedä, mitä tämä mies teki, oliko hän yskimässä tai aivastamassa... Mutta hän oli joku kiinteistövälittäjä, jonka kanssa Alex oli Zoom-palaverissa, Lopez selitti Fallonille.

Jennifer Lopez täyttää heinäkuussa 51-vuotta. Hiljattain Lopezille ja Rodriguezille työskentelevä kokki Kelvin Fernandez antoi haastattelun, jossa hän kertoi yksityiskohtia pariskunnan ruokavaliosta. Hän kertoi Lopezin noudattavan tarkkaa ja terveellistä ruokavaliota pysyäkseen kunnossa.

– Jääkaapissa on aina kivennäisvettä, hedelmiä, vihanneksia ja mansikoita, vaikkei Lopez olekaan mikään ”hedelmien ystävä”. Lapset tosin rakastavat tuoreita marjoja. Jääkaapista löytyy aina myös tuoreita vihanneksia, kuten pinaattia, kurkkua ja selleriä mehun tekoa varten, Fernandez paljasti.

Kokki paljasti US Weeklyn haastattelussa myös, kuinka Lopez valmistautui aiemmin tänä vuonna tarkalla dieetillä Super Bowlin väliajalla nähtyyn show’hun. Lopez esiintyi jättimäisessä show’ssa yhdessä Shakiran kanssa. Dieetillä Lopez minimoi hiilihydraattien ja sokerin syömisen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?