Bruce Willisin Rumer-tytär kuvasi rehellisen videon pelkissä alusvaatteissa – isä keskeytti puuhat - Viihde - Ilta-Sanomat

Bruce Willisin Rumer-tytär kuvasi rehellisen videon pelkissä alusvaatteissa – isä keskeytti puuhat

Rumer Willis on viettänyt koronakaranteenin yhdessä isänsä kanssa.

Julkaistu: 23.5. 13:20

Rumer Willis halusi esitellä vartalonsa mahdollisimman rehellisesti Instagramissa. Videolla päätyi huhuilemaan myös hänen isänsä, Hollywood-tähti Bruce Willis.

Hollywood-tähti Bruce Willis on viihtynyt korona-aikana karanteenissa ex-puolisonsa Demi Mooren kotona. Samassa talossa ovat majailleet myös entisen pariskunnan kolme lasta Scout, Rumer ja Tallulah.

Lisäksi heidän kanssaan ovat eristäytyneet myös Willisin nykyinen puoliso Emma Heming Willis sekä parin lapset Mabel ja Evelyn, ja Tallulahin poikaystävä Dillon Buss.

Tunnelma onkin ollut hetkittäin tiivis, ja omaa aikaa on ollut vaikea löytää. Willisin esikoistytär Rumer, 31, huomasi tämän aiemmin tällä viikolla kuvatessaan Instgram-tililleen rehellistä videota vartaloonsa liittyen.

Rumer julkaisi jo aiemmin Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa pelkissä alusvaatteissa. Hän kertoi kuvan yhteydessä, että halusi kunnioittaa vartaloaan, vaikka se hetkittäin tuntui haastavalta maailmassa, jossa sosiaalinen media vilisee täydelliseltä vaikuttavia ihmisiä.

Rumer koki kuitenkin, ettei kuva esittänyt hänen vartaloaan tarpeeksi rehellisesti, ja kuvasi siksi asiasta myös videon. Videolla Rumer kertoo avoimesti suhteestaan vartaloonsa ja näyttää seuraajilleen ilman filttereitä tai muokkauksia, miltä hänen vartalonsa näyttää pelkissä rintaliiveissä ja shortsimallisissa alushousuissa.

– On tärkeää olla todella läpinäkyvä ja antaa teille todella läpinäkyvä kuva siitä, miltä näytän, Rumer toteaa videonsa aluksi.

Hän kertoo, että jokainen voi ottaa itsestään hyvän kuvan, joka esittää heidän vartalonsa ihanteellisella tavalla, mutta totuus voi olla jotain aivan muuta. Se ei kuitenkaan välttämättä välity kuvan katsojalle saakka.

– Halusin näyttää teille, miltä näytän. Tässä ei ole poseerausta eikä täydellistä kuvakulmaa. Joskus vatsani ei ole niin litteä kuin haluaisin sen olevan, ja joskus minusta tuntuu, että käteni näyttävät valtavilta kuvissa ja reiteni ovat suureet. En pidä harmaista hiuksistani tai mitä tahansa. Inhoan pieniä makkaroita, jotka näen, kun yritän pitää rintaliivejä. Mutta ne ovat asioita, jotka minä huomaan paljon herkemmin kuin kukaan muu, Rumer toteaa videollaan ja pyörii kameran edessä alusvaatteissaan.

Rumer jatkoi videotaan kertomalla, kuinka tärkeäksi hän kokee olla välillä haavoittuvainen ja mahdollisimman aito. Samaan aikaan taustalta kuului miehen puhetta ja hetken kuluttua Rumerin video keskeytyi, kun hänen huoneensa ovi aukesi. Pian puhujan äänen pystyi tunnistamaan lukuisista elokuvista tutuksi Bruce Willisiksi.

– Hei Ru? hän huhuili alusvaatteisillaan kameran edessä olevaa tytärtään.

– Pieni hetki, papa, Rumer vastasi isälleen videollaan.

– Okei, Willis vastasi.

– Mitä tulen ihan pian sinne, Rumer jatkoi nauraen.

Willis huhuilee tytärtään videolla kohdassa 3:17.

Rumer vähät välitti keskeytyksestä ja jatkoi videolla juttuaan siitä, mihin oli jäänyt.

– Olen aivan yhtä haavoittuvainen sille, että näen Instagramissa tytön, jolla on mielestäni täydellinen vartalo tai täydelliset kasvot tai hiukset. Vertaan itseäni ja tuomitsen itseni, ja kannan häpeää, sillä en näytä siltä enkä tule koskaan näyttämään, hän selosti

Rumer totesi videollaan, että häntä ylistetään usein hänen kookkaan takamuksensa vuoksi, mutta hän itse kokee sen taakkana, sillä esimerkiksi vaatteiden löytäminen voi olla haastavaa.

– Haluan tällä inspiroida teitä arvostamaan itseänne hieman enemmän, Rumer päätti lähes viisiminuuttisen videonsa.

Rumer Willis on jatkanut vanhempiensa jalanjäljissä ja työskentelee näyttelijänä. Hänet on nähty muun muassa Empire- ja 90210-sarjoissa. Viime vuonna hän oli yksi Yhdysvaltojen Masked Singer -kisan kilpailijoista, ja hänet nähtiin suositussa ohjelmassa leijonana.

Bruce Willis, 65, puolestaan on pitkän linjan Hollywood-tähti, joka tunnetaan muun muassa Die Hard-, Kuudes aisti-, Pulp Fiction- ja The Expendables -elokuvista.

Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa vuosina 1987–2000. Rumer on heidän vanhin tyttärensä. Kuvassa tytär ja äiti helmikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?