Simon Cowell laihtui 27 kiloa – näin yksinkertaisella keinolla hän onnistui hurjassa muodonmuutoksessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Simon Cowell laihtui 27 kiloa – näin yksinkertaisella keinolla hän onnistui hurjassa muodonmuutoksessa

27 kiloa hoikistuneella Simon Cowellilla on syytä hymyyn, sillä hän sanoo voivansa nyt paremmin kuin koskaan.

Julkaistu: 23.5. 10:01

Simon Cowell on noudattanut uutta ruokavaliotaan myös koronakaranteenissa.

Brittiläinen tuottaja, musiikkimoguli ja tv-persoona Simon Cowell, 60, teki viime vuonna suuren elämänmuutoksen, joka näkyy myös tv-tähden vartalossa. Viime syksynä tv-katsojat kohahtivat, kun roimasti hoikistunut Cowell ilmestyi tv-ruutuihin.

Huhut mahdollisesta lihavuusleikkausesta lähtivät kiertämään välittömästi, mutta Cowell kiisti väitteet. Hän sanoi karistaneensa kiloja yksinkertaisilla muutoksilla. Erityisen suuri merkitys Cowellin mukaan on ollut sillä, että hän luopui kokonaan punaisesta lihasta.

Talent-ohjelmaa tuomaroiva Cowell kertoo nyt Extra TV:n haastattelussa noudattaneensa dieettiään myös koronakaranteenissa. Kiloja on karissut entisestään.

– Olen tainnut laihtua nyt vuoden aikana yli 27 kiloa, Cowell arvioi viihdesivuston haastattelussa.

Elämäntapamuutos on parantanut Cowellin mukaan hänen elämänlaatuaan roimasti. –Voin loistavasti ja minulla riittää energiaa, Cowell iloitsee.

Cowellin mukaan vegaaniruokavaliota ja treenisuunnitelmaa on ollut helpompi noudattaa koronakaranteenissa.

– Teen ruokaa, treenaan... Hassua kyllä, noudatan näinä aikoina tarkemmin ruokavaliotani, Cowell sanoo.

Cowell on kertonut syövänsä paljon kasviksia ja salaatteja. Kiellettyjen listalla ovat pikaruoat, sokeri ja punainen liha. Hänen mukaansa tärkeää laihduttamisessa on ollut se, että ateriat ovat monipuolisia ja vaihtelevat tarpeeksi usein.

– Olen dieetillä, mutta minusta ei tunnu siltä. Ruoka jota syön, on erittäin terveellistä, mutta jos se olisi tylsää, siinä olisi vaikea pitäytyä, hän on kertonut.

Simon Cowell kuvattuna 2018. Hän on kertonut lääkärin sanojen olleen viimeinen niitti ja hän päätti uudistaa ruokavalionsa kokonaan.

Tv-tähti sanoo Extra TV:lle kaipaavansa kuitenkin erityisesti yhtä herkkua, joka nyt elämäntapamuutoksen jälkeen on kiellettyjen listalla.

– Ainoa vaikea paikka on kun poikani Eric tilaa pizzaa. Pizza on se, mitä kaipaan kaikista eniten, Cowell tuskailee.

Herkuttelee Corona-oluella

Aiemmin ahkerasti hampurilaisia ja hilloleivoksia syönyt Cowell oli pahassa sokeri- ja rasvakoukussa. Hänen yksityiskokkinsa valmisti hänelle mitä tahansa Cowell halusi – eivätkä valinnat olleet aina terveellisimmästä päästä. Lopulta hän ryhtyi uudistamaan elämäntapojaan lääkärin määräyksestä.

– Kävin lääkärin luona ja hän teki muutamia testejä. Myöhemmin hän totesi, että sinulla on karmein ruokavalio jonka olen urallani kohdannut, Cowell kertoi Ellen DeGeneresin talk show’ssa.

Cowell on paljastanut, että aivan kaikista herkuista hän ei ole elämäntapamuutoksensa jälkeen luopunut. Hänen suurinta herkkuaan on Corona-olut, jota tv-tähti sanoo nautiskelevansa silloin tällöin.

– Kevytolutta voi juoda, mutta oltava tarkkana määristä, Cowell on todennut.

Cowell kuvattuna puolisonsa Lauren Silvemanin kanssa 2015. –Olin ennen kuin vampyyri ja kukuin hereillä aamukahdeksaan asti, tv-tähti on kuvaillut entisiä elämäntapojaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?