Suoraan lähetykseen pelmahti yhtäkkiä odottamaton vieras – uutisankkurin reaktio ulisevaan yllätykseen sai Twitter-kansan riehaantumaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suoraan lähetykseen pelmahti yhtäkkiä odottamaton vieras – uutisankkurin reaktio ulisevaan yllätykseen sai Twitter-kansan riehaantumaan

Julkaistu: 22.5. 20:30

Lähetyksestä tallennettu video lähti hetkessä leviämään sosiaalisessa mediassa.

Koronavirus on ajanut kaikki kynnelle kykenevät kotitoimistoihinsa. Studioita on viritelty jopa keittiöihin, kuten Tom Hanks demonstroi viihdeohjelma Saturday Night Livessä muutama viikko sitten.

Kotitoimistoviritelmät ja niiden aiheuttamat häiriötekijät ovat varmasti myös tuttua puuhaa erityisesti perheellisille. Sosiaalisessa mediassa onkin levinnyt viimeisen kahden kuukauden aikana toinen toistaan hupaisampia kömmähdyksiä arjen ja työn yhdistämisessä.

Viime lauantaina tästä sai osansa myös palkittu uutisankkuri Martha Sugalski. Sugalski kertoi parhaillaan päivitettyjä koronaohjeita suorassa lähetyksessä, kun hänen 6-vuotias Heaton-poikansa pyyhälsi kiljuen ruudun takaa.

Sugalski pahoitteli pikaisesti yllätyskäännettä ja jatkoi sitkeästi juontoaan Heatonin kiljuessa taustalla koko loppujuonnon ajan.

Lähetyksestä kuvattu video lähti kuitenkin heti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Sugalski selitti myöhemmin, että hänen vanhin poikansa Maxwell oli säikäyttänyt pikkuveljensä pilalla. Säikähtänyt Heaton oli päätynyt juoksemaan äitinsä lähetykseen. Äiti ja rauhoittunut poika palasivat myöhemmin lähetykseen yhdessä.

– Monet olivat huolissaan Heatonista, mutta hän on kunnossa. Eikö niin, kaveri, Sugalski kertoi lähetyksessä poikansa kanssa.

Sugalski mainitsi Heatonin ajatelleen, että hän ei saisi jälkiruokaa aiheuttamansa välikohtauksen vuoksi.

– Et ole pulassa ja saat kyllä jälkiruokaa, Sugalski jatkoi juttelua pojalleen lähetyksessä.

Muun muassa Twitterissä hehkutettiin Sugalskin rautaista ammattitaitoa. Sugalski myös vastaili innokkaasti hänelle saapuneisiin twiitteihin.

– Hulvatonta! Kunniamaininta työskenteleville äideille, jotka pystyvät tähän kaikkeen!

– Martha Sugalski koki juuri todellisen äitihetken suorassa lähetyksessä.

– Kaikki kotoa työskentelevät vanhemmat voivat samaistua tähän. Tarvitsemme tällaisia asioita tuomaan hymyä kasvoillemme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?