Jaajo Linnonmaa paljasti Aamulypsyssä jättiyllätyksen: perheeseen syntyi poikavauva! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jaajo Linnonmaa paljasti Aamulypsyssä jättiyllätyksen: perheeseen syntyi poikavauva!

Jaajo Linnonmaa kertoi perjantaiaamuna radiossa, että hänestä on tullut jälleen isä.

Jaajo Linnonmaasta tuli jälleen isä.­

22.5.2020 8:57

Juontaja Jaajo Linnonmaan perhe on täydentynyt pienellä poikavauvalla. Linnonmaa paljasti iloisen perheuutisen Aamulypsyn suorassa lähetyksessä perjantaiaamuna.

Linnonmaalla ja hänen vaimollaan on entuudestaan kolme tytärtä. Juontajan ja hänen lääkärinä työskentelevän vaimonsa Maijan kaksostyttäret syntyivät 2014. Perhe täydentyi kolmannella tyttärellä 2016.

Linnonmaa on muistellut Aamulypsyssä isäksi tulemisen olleen järisyttävä kokemus.

– Olin niin sekavassa mielentilassa, että olisin voinut kuvitella olevani lintu. Jos olisin yrittänyt lähteä, niin olisin lähtenyt kutoskerroksesta lentäen pois, Linnonmaa on kertonut Aamulypsyssä.

– Kävelin sieltä yhtäkkiä kaksi vauvaa kainalossa. Olinhan mä vähän sekaisin.

Linnonmaa on ollut vaitonainen perhe-elämästään julkisuudessa. Hän kertoi Anna-lehdelle 2016 juuri ennen kolmannen tyttärensä syntymää, että hän ja hänen vaimonsa ovat saaneet lapsiperheen kiireisen arjen toimimaan hyvin, vaikka heillä molemmilla on hyvin erilaiset työajat.

– Työnjako toimii, sillä radiotyöni loppuvat kymmeneltä, ja olemme sopineet vaimoni kanssa, että sen jälkeen minulla on tehokasta työaikaa 15.30 saakka. Siitä eteenpäin olen kotona lasten kanssa – ellei satu olemaan iltahommia, Linnonmaa sanoi Annalle.

– Olen toivottavasti lapsilleni rakastava isä, jonka syliin voi aina tulla. Voi kuulostaa hassulta, mutta minusta on viihdyttävää käydä lasten kanssa kaupassa. Meillä voi hurahtaa parikin tuntia, kun kokeilemme hassuja hattuja ja aurinkolaseja marketissa, tutkimme leluhyllyjä ja maistelemme ruokia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?