BB-Krisu katosi julkisuudesta voittonsa jälkeen – paljastaa nyt, miten käytti rahapotin: hampaat kuntoon, firma pystyyn...

Big Brother -voittaja Krisu eli Kristian Heiskari ei ole tuhlannut 30 000 euron voitto­pottiaan.

Krisu kuvattuna Nummelassa, jossa hän asuu tällä hetkellä ystäviensä kanssa omakotitalossa.

21.5.2020 11:49

Kristian Heiskari, 28, eli BB-Krisu voitti Suomen viimeisimmän Big Brotherin viime marraskuussa, minkä jälkeen miestä ei juuri julkisuudessa ole näkynyt.

– Olen tietoisesti vältellyt näitä haastatteluja, Krisu kertoo IS:lle puhelimitse ja sanoo nyt olevansa valmis kertomaan kuulumisiaan tosi-tv-ohjelman jälkeen.

Krisu kuittasi ohjelmasta 30 000 euron rahapotin, kun hän voitti finaalin 57 prosentin äänisaalilla. Big Brotheria katsoneet muistavat Krisun sanavalmiina ja suorasukaisena miehenä, joka ei pelännyt provosoida tilanteita.

– Onhan tässä ehtinyt ohjelman jälkeen vaikka ja mitä. Enimmäkseen olen ollut reissussa. Reissasin tyttöystäväni kanssa Aasiassa joulukuusta maaliskuun puoliväliin. Tulimme Suomeen takaisin juuri silloin, kun tämä koronatilanne alkoi vaikuttaa myös Suomessa, Krisu kertoo.

Lomamatkan Krisu osti omilla säästöillään. Alun perin reissuun oli tarkoitus lähteä aiemmin, mutta Big Brotherin voittaminen viivästytti matkan alkua. Voittorahoilla Krisu kertoo muun muassa hoitaneensa hampaansa kuntoon.

– Kävin Suomessa yksityisellä hammaslääkärillä laittamassa hampaat kuntoon, nyt kun siihen oli varaa. Siihen meni noin tuhat euroa, kun oli perushuoltoa ja kaikki reiät laitettiin kuntoon.

Krisu kertoo kärsineensä hammasvaivoista pitkään, mutta ei saanut aiemmin aikaiseksi hoidettua hampaitaan kunnallisella puolella kuntoon.

– En ehtinyt kunnalliselle puolelle. Sitten kun olisin ehtinyt, niin sieltä saa ajan johonkin neljän kuukauden päähän. Enhän minä osaa sanoa, missä edes olen neljän kuukauden päästä, Krisu puuskahtaa.

Krisu tuuletti Big Brother -voittoaan marraskuussa suorassa tv-lähetyksessä jättishekin ja kukkapuskan kanssa.

Muutoin Krisu kertoo käyttäneensä voittorahoja ystävältään pienellä summalla ostettuun mönkijään ja oman firman perustamiseen.

– Kaikki puhuvat aina 30 000 eurosta, mutta pitää muistaa, että minulta hulahti siitä noin 10 000 euroa jo veroihin. Tämän jälkeen rahan saa nopeasti menemään, mutta minulla on jäljellä aika lailla puolet minulle maksetusta summasta, Krisu valottaa.

Oman yrityksen Krisu perusti tulevaisuutta ajatellen. Tällä hetkellä yritys tekee pääasiassa kattotöitä, kuten katon maalausta, mutta Krisu tahtoo tulevaisuudelta jotain muuta.

– Ei tämä maalaushomma ole mikään unelmieni ammatti. Kuuntelen mielelläni kaikki tarjoukset ja lähden neuvottelemaan melkein mistä vaan. Olisi siistiä tehdä jotain muuta kuin perusduunarin hommaa.

Hampaat kunnossa! Krisu ei saanut aiemmin hoidatettua purukalustoaan kuntoon, mutta voittorahojen avulla sekin onnistui.

Krisu paljastaa, että hänen pitkäaikainen haaveensa on päästä tekemään radiota. Siksi hän on pohtinut, että voittorahoja voisi kenties käyttää radio-opintoihin yksityisessä kansanopistossa. Vuoden kestävät opinnot maksavat reilut 3 600 euroa.

– Olin vähän aikaa sitten ystävieni nettiradiossa vieraana. Ei meillä kuulijoita ollut kuin parikymmentä, mutta pääasia, että oli hauskaa. Intohimonani on ihmisille puhuminen ja esiintyminen.

–Minulta kysytään usein, miten aion käyttää hyödykseni BB:n tuomaa julkisuutta. En oikein tiedä, mihin tällaista julkisuutta voisi käyttää. En nyt miksikään Niko Saariseksi ole alkamassa, vaan haluan tehdä omaa juttuani.

Krisu sanoo, ettei kadu mitään Big Brotherissa, mutta jotkut asiat hän olisi voinut hoitaa hienovaraisemmin ja humalassa olisi voinut olla vähemmän.

Aasian-matkan jälkeen Krisu on asunut ystävänsä omakotitalossa Nummelassa. Samassa talossa talossa asuu kolme kaverusta.

– Olemme tyttöystäväni kanssa asuneet yhdessä ja erikseen, kaikennäköistä järjestelyä tässä on ollut, Krisu selventää asumiskuvioitaan, mutta enempää hän ei tahdo läheisiinsä liittyvistä asioista julkisuudessa puhua.

Kun Krisu oli BB:ssä hän oli satavarma, ettei aio katsoa vilaustakaan tv:ssä esitetyistä jaksoista. Uteliaisuus vei kuitenkin voiton ja Krisu katsoi koko kauden läpi. Hän kokee, että tv-katsojat näkivät todellisen Krisun, vaikka sanookin suljetun ympäristön ja vieraiden ihmisten muokanneen persoonaansa jossain määrin.

– Voin seistä jokaisen asian takana ylpeänä. En mitään oikeastaan vaihtaisi, mutta muutaman jutun olisi ehkä voinut tehdä iisimmin, Krisu sanoo ja lisää:

– Olisin voinut olla kivempi Villelle ja Tarinan kanssa olisin voinut olla pehmeämpi. Välillä olisin voinut olla vähän vähemmän kännissä. Se nyt on elämää, en minä siviilissäkään kauheasti mieti, miten tulee toimittua.

Kristian tekee yrityksensä kautta tällä hetkellä pääasiassa kattotöitä, kuten katon maalausta. –Olisi siistiä tehdä jotain muuta kuin perusduunarin hommaa.

Krisu kertoo oppineensa talossa ollessaan ja BB-jaksoja katsoessaan itsestään uusia seikkoja.

– Minulla on omaan korvaani todella ärsyttävän kuuloinen ääni. Olen lisäksi vielä kärkkäämpi kuin luulin. En tiennyt, että olen niin kärjistävä. Kärjistän asioita monesti puoli tahallani jatkaakseni keskustelua pidemmälle. En tiedä, toimiko se tuossa seurassa, mutta omassa elämässäni se on aina toiminut.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?