Anna: Johanna Pakonen, 44, löysi uuden rakkaan – tällainen on parin erityinen yhteys - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Johanna Pakonen, 44, löysi uuden rakkaan – tällainen on parin erityinen yhteys

Laulaja Johanna Pakonen, 44, on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden ja elää jälleen etäsuhteessa.

Johanna Pakonen hehkuttaa uutta miesystäväänsä Anna-lehden haastattelussa.­

20.5.2020 11:41

Laulaja Johanna Pakonen, 44, löysi viime syksynä rinnalleen uuden rakkauden. Nyt entinen tangokuningatar kertoo suhteestaan Anna-lehdelle antamassaan haastattelussa.

– Tunnen itseni usein teiniksi uuden miesystäväni kanssa. Tapasimme toisemme viime syksynä. Olemme valtavan rakastuneita, ja meillä on niin erityinen yhteys, että välillä saattaa mennä päivä sängyssä makoillessa ja tuijotellessa toisiamme, Pakonen iloitsee Annassa.

Ennen uusinta suhdettaan Pakonen seurusteli pitkään Hunks-tanssijana tutuksi tulleen Antti Lehdon kanssa. Pariskunnalla oli kymmenen vuoden ikäero ja he elivät etäsuhteessa koko kolme vuotta kestäneen suhteensa ajan. Pakonen kertoo Annassa nauttineensa sinkkuajasta, mutta kaivanneensa lopulta rinnalleen jälleen rakkautta.

– Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että olisi mukavaa taas jakaa elämää toisen ihmisen kanssa. Eronneena äitinä, jolla on päävastuu lapsesta, ja reissutyötä tekevänä artistina en tosin kokenut olevani ”ykkösvaraus” kumppania etsivien miesten silmissä. Mutta sitten kohtasin nykyisen mieheni, Pakonen kertoo Annassa.

Nyt Pakonen on jälleen etäsuhteessa, sillä hänen uusi miesystävänsä asuu satojen kilometrien päässä.

– Ensimmäisen kuukauden ajan aikataulut eivät antaneet periksi tapaamisille, joten olimme yhteydessä vain puhelimitse. Se oli hyvä asia, koska usein ulkoiset ominaisuudet ja vetovoima menevät henkisen tutustumisen edelle. Kun lopulta tapasimme ensimmäisen kerran, jäin heti sille tielle, Pakonen kertoo.

– Olemme pohtineet muuttoa samalle paikkakunnalle ja sitä, että voisimme asua yhdessä. En tiedä, milloin se on mahdollista. Ainakin meillä on vakaa aikomus viettää koko loppuelämämme yhdessä, Pakonen hehkuttaa.

Johanna Pakonen tuli tunnetuksi voitettuaan tangokuningattaren tittelin Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2002. Pakosella on alakouluikäinen Nelli-tytär yhdessä entisen aviomiehensä Juha Laihoniemen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?