Mika Häkkinen pakeni koronaa Ranskan-linnaansa – tällainen on perheen hulppea piilopaikka: 800 neliötä, 15 hehtaarin tontti... - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Häkkinen pakeni koronaa Ranskan-linnaansa – tällainen on perheen hulppea piilopaikka: 800 neliötä, 15 hehtaarin tontti...

Häkkiset vaihtoivat koronan vuoksi sulkeutuneen Monacon Ranskaan, jossa sijaitsee perheen yksityinen linna.

19.5.2020 11:59

Korona on saanut monet vaihtamaan asuinpaikkaansa ainakin hetkittäisesti rauhallisempaan ympäristöön. Näin vaikuttaa tehneen myös Mika Häkkinen perheineen.

Mika ja Marketa Häkkinen lapsineen asuvat virallisesti Monacossa, joka on ollut täysin suljettuna koronaviruksen vuoksi. Perhe on hakenut liikkumatilaa Ranskasta, missä sijaitsee F1-legendan omistama Villaron-linna. Tiistaina Marketa Häkkinen julkaisi aurinkoisia otoksia perheestä linnan pihamailla.

Parilla on kolme yhteistä lasta: 6-vuotiaat kaksoset Lynn ja Daniel sekä 9-vuotias tytär Ella. Toisessa kuvassa Mika poseeraa lasten kanssa, toisessa puolestaan Marketa. Taustalla lepää hulppean huvilan lisäksi komea amerikanrauta.

– Onnellisuus, Marketa kirjoittaa kuvatekstissä.

Perhe vaikuttaa viihtyneen Ranskassa jo pidemmän aikaa, sillä Marketa julkaisi tyttäristä videon linnan pihalla jo huhtikuun alkupuolella.

Mika Häkkinen kertoi IS:lle vuonna 2016, kuinka Cannesista 40 kilometriä pohjoiseen sijaitseva Villaron on toiminut jo vuosia perheen piilopaikkana. Upeassa talossa perhe saa nauttia elämästään rauhassa julkisuudelta niin keskenään kuin hyvien ystävien seurassa.

Villaron on rakennettu 1800-luvulla.­

800-neliön huvila sijaitsee 15 hehtaarin yksityisalueella. Itse päätalon alakerrassa on muun muassa sauna ja iso uima-allas. Sisääntulokerroksessa ovat olohuone, ruokailutila ja keittiö. Siirtyessään yläkerroksen tyylikkäisiin makuuhuoneisiin vieraat voivat käyttää joko hissiä tai portaita. Talon kolmannessa kerroksessa on avoin oleskelutila.

Aivan talon kyljessä on matala rakennus, jossa on kauniisti sisustettuja makuuhuoneita kylpyhuoneineen. Niissä yöpyvät ihmiset ovat vain muutaman rappusen päässä päätalosta.

Ulkotiloissa on sauna, suuri uima-allas ja mukava rentoutumispaikka, jossa on suuri avotakka.

Linnan ympärillä on 15 hehtaarin yksityisalue, jossa kasvaa muun muassa mäntyjä ja laventeleja. Alueella on myös vanhoja muureja sekä suihkulähteitä.­

Huvila paloi traagisesti vuonna 2008 sähkövian vuoksi, mutta se entisöitiin ennalleen.

Kiireisen elämäntyylinsä vuoksi Häkkinen ei tuolloin ehtinyt viettää juurikaan aikaa Ranskan-linnassaan. Tämän vuoksi hän laittoi linnan vuokralle muutamaksi viikoksi vuodessa hulppeaan 20 000 viikkohintaan.

  • Voit katsoa kuvia linnan sisältä alla olevasta esittelyjutusta:

Mika Häkkinen osti Villaronin vuonna 2003 ex-vaimonsa Erja Häkkisen kanssa. Myös Erja kertoi viime kuussa siirtyneensä omalle Ranskan-huvilalleen koronan vuoksi suljetusta Monacosta. Ex-parin 14-vuotias tytär Aina on myös Ranskassa, kun taas 19-vuotias Hugo suorittaa parhaillaan asepalvelusta Suomessa.

        Osion tuoreimmat

        Luitko jo nämä?