Julkkiskaunotar näki vanhoja kuvia itsestään ja järkyttyi – myöntää kauneusleikkausten lähteneen lapasesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkiskaunotar näki vanhoja kuvia itsestään ja järkyttyi – myöntää kauneusleikkausten lähteneen lapasesta

Amy Childs on muokannut vartaloaan päästä varpaisiin. Nyt hän katuu operaatioita ja kokee, että hänet painostettiin niihin.

Amy Childs tunnetaan somevaikuttajana ja tosi-tv-tähtösenä.­

17.5. 16:38

Amy Childs ponnahti julkisuuteen vuonna 2010, kun hän esiintyi huippusuositussa Glamourelämää Essexissä -tosi-tv-sarjassa. Tuolloin vain 20-vuotiaasta Childsista tuli Britannian tunnetuimpia julkkiskaunottaria, jonka tekemisiä seurattiin tiiviisti lehdissä.

Pian tosi-tv-tähtösen ulkonäkö alkoi muuttua, eikä Childs ole peitellyt sitä, että hänelle on vuosien saatossa tehty lukuisia kauneusleikkauksia.

Nyt 29-vuotias tosi-tv-tähti puhuu kauneusoperaatioistaan podcastissa ja myöntää katuvansa suurinta osaa leikkauksista.

Child sanoo Outspoken Beauty -podcastissa saaneensa jopa satoja tarjouksia ilmaisista kauneusoperaatioista.

– Julkkiksena saa niin paljon asioita ilmaiseksi. Yhteen aikaan minulle tuli Twitterissä noin sata viestiä, jossa tarjottiin ilmaisia huulitäytteitä näkyvyyttä vastaan, Childs sanoi.

Childs kuvattuna 2012 tekoripsimerkkinsä julkistamistilaisuudessa.­

Tv-tähdelle tarjottiin myös ilmaisia silikonirintoja. Tuolloin Childsille oli tehty jo yksi leikkaus, jossa hänen rintojaan oli suurennettu. Childs sanoo tarttuneensa kuitenkin tarjoukseen ilmaisista rintaimplanteista, vaikkei ollut edes haaveillut suuremmista rinnoista.

– Sain tarjouksia ilmaisista rinnoista joka paikasta, ja ajattelin, että mikäs siinä, minä suurennan rintojani, Childs sanoo podcastissa.

Tosi-tv-tähti Amy Childs on tunnettu vuosia povipommi-imagostaan.­

Operaatio meni hirvittävällä tavalla pieleen ja toinen rintaimplanteista repesi. Childs toteaa olleensa nuori ja tietämätön riskeistä, joita kauneusoperaatioihin liittyy.

– Ei kukaan kerro tällaisista asioita kun olet 18-vuotias, hän sanoo.

The Sun ja Mirror kertovat, että Childs puhuu kauneusleikkauksista myös uunituoreessa BBC:n I’ve Been There -dokumentissa. Childs varoittaa ohjelmassa nuoria naisia kauneusleikkauksista ja toivoo ihmisten miettivän kahteen kertaan, ennen kuin lähtevät muokkaamaan ulkonäköään.

– Katson vanhoja kuvia itsestäni ja mielestäni näytän ihan kummajaiselta.

Childs kuvattuna 2015 kirjansa julkistamistilaisuudessa.­

Dokumentissa Childs sanoo, että hänelle tehtiin ensimmäinen rintaleikkaus, kun hän oli 18-vuotias. Tuolloin rinnat suurennettiin A-kupista D-kuppiin. Toisessa leikkauksessa rinnat suurennettiin kokoon EE.

Childs sanoo olevansa nyt kauhuissaan siitä, että alaikäiset tytöt pitivät häntä tuolloin roolimallina ja halusivat näyttää samalta kuin hän.

– 14-vuotiaat tytöt pitivät minua roolimallina ja olin osa ongelmaa.

Amy Childs suosii nykyään hillitympää lookia. Hän sanoo luopuneensa nyt huulitäytteistään ja pienentäneensä rintansa.­

Childs on nyt kahden lapsen äiti ja hän vannoo lopettaneensa kauneusleikkaukset. Tosi-tv-tähti joutui Daily Mailin mukaan viime keväänä leikkaukseen, jossa korjattiin epäonnistuneen rintojen suurennusleikkauksen aiheuttamia ongelmia.

BBC:n dokumentissa hän tapaa nuori fanejaan ja kannustaa tyttöjä miettimään kahteen kertaan, ennen kuin he lähtevät samalle tielle kuin hän.

– Olen ehdottomasti leikkauksia vastaan. Kadun jokaista minulle tehtyä operaatiota, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?