Huijari tekeytyi Renny Harliniksi Instagramissa ja kiusallinen soppa oli valmis – nyt ohjaaja lataa suorat sanat piinaavasta tilanteesta

Suomessa Luokkakokous 3 -elokuvan filmauksiin valmistautuva Renny Harlin kertoo, että hänen nimissään on aiemminkin yritetty huijata muun muassa rahaa. – Jos pyydetään rahaa tai rakkautta, se en ole todennäköisesti minä, ohjaaja sanoo.

Renny Harlin kertoo, että joku oli esiintynyt hänenä ja lähettänyt liehitteleviä viestejä Instagramissa entiselle tv-juontajalle Nikki Haskellille.

17.5.2020 10:09

Ohjaaja Renny Harlin on ollut Suomessa jo kaksi kuukautta. Hän valmistelee Luokkakokous 3 -elokuvaa ja on työstänyt käsikirjoitusta yhdessä näyttelijä Mari Perankosken kanssa.

– Yhteistyö Marin kanssa on ollut loistavaa, Renny Harlin kertoo Ilta-Sanomille.

Mies on herännyt sunnuntaiaamuna jo kukonlaulun aikaan ja käynyt hoitamassa kuntoaan kuntosalilla. Ohjaaja kertoo saaneensa viestin siitä, että joku oli esiintynyt hänenä ja lähettänyt liehitteleviä viestejä Instagramissa entiselle tv-juontajalle Nikki Haskellille. Vale-Harlinina esiintynyt huijari kertoi muun muassa olevansa karanteenissa Havajilla.

Entinen tv-juontaja Nikki Haskell.

– Hän oli sitkeästi kimpussani viikon ajan, Haskell kertoi New York Postissa.

Renny Harlin sanoo Ilta-Sanomille, että vastaavaa on tapahtunut aiemminkin.

– Olen vuosien varrella saanut useita viestejä eri tahoilta sosiaalisessa mediassa, että joku esiintyy minuna. Tällainen ei siis ole minulle mitään uutta, Renny kommentoi.

Nikki Haskell viettää karanteenielämää Kalifornian Palm Springsissä.

Ohjaaja ei oikein osaa neuvoa huijattavia muuta kuin varovaisuuteen.

– Nykymaailma ja sosiaalinen media antavat mahdollisuuksia kaikenlaisille huijareille, joten on oltava erityisen varovainen, mihin uskoo ja kenen viesteihin vastailee, hän miettii.

Renny vielä lisää, ettei ikinä edes ajattelisi lähestyä ihmisiä kuten tämä Haskellia huijannut on tehnyt.

– Jos pyydetään rahaa tai rakkautta, se en ole todennäköisesti minä, hän painottaa.

Harlin on nyt ollut kiireinen Suomessa, sillä hän on etsinyt kuvauspaikkoja uuteen elokuvaansa. Luokkakokous 3 -elokuvaa aletaan filmata kesäkuun lopussa ja sitä tähdittävät Aku Hirviniemi, Sami Hedberg ja Jaajo Linnonmaa.

– Etsin vielä näyttelijöitä muihin rooleihin, Solar Filmsille leffan ohjaava Harlin kertoo.

Luokkakokous -elokuvat saavat jatkoa Harlinin ohjauksessa.

Renny on ollut kiireinen, sillä Suomen koronatilanne ja erilaiset rajoitukset ovat mahdollistaneet työnteon täydellä teholla. Hän kertoo rakastavansa työtään niin, ettei kelloon katso. Myös useat tv-projektit muun muassa Los Angelesissa pitävät miehen hereillä eri vuorokauden aikoina.

– Nautin Suomessa olostani enemmän kuin koskaan. Mielestäni Suomi on myös hoitanut hienosti tämän koronakriisin. Toivottavasti kuitenkin ravintolat ja yökerhot avautuvat ja näin ihmiset voivat jälleen nauttia toistensa seurasta, mutta turvallisesti, hän sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?