Stefan Therman ylistää itseään rakastuneeksi mieheksi – julkaisi hempeän kuvan sängyllä makoilevasta Sofia Belórfista - Viihde - Ilta-Sanomat

Stefan Therman ylistää itseään rakastuneeksi mieheksi – julkaisi hempeän kuvan sängyllä makoilevasta Sofia Belórfista

Sosiaalisen median perusteella Stefan Therman ja Sofia Bélorf viettävät tiiviisti aikaa yhdessä.

Julkaistu: 16.5. 15:48

Martina Aitolehdestä eronnut Stefan Therman viettää tiiviisti aikaa yhdessä Sofia Belórfin kanssa. Pari on tällä hetkellä lomalla Hangossa.

Liikemies Stefan Thermanin ja Katiska-huumevyyhdistäkin tunnetun julkkiskaunotar Sofia Belórfin yllä on jo useamman viikon vellonut huhuja orastavasta romanssista.

Kaksikko on tähän mennessä kiistänyt suhdeväitteet, mutta Sofia sekä Stefan ovat tehneet sosiaalisessa mediassa selväksi, että heidän välillään on jotain ystävyyttä syvempää.

Nyt Stefan on jakanut Instagramin Tarinat-osiossa Sofiasta kuvan, joka on kuin kuittaus kiihtyneille huhuille. Kaunotar makaa Stefanin Hangon-kodissa sängyllä ja saatteeksi mies oli lisännyt vain sydämen.

Stefan jakoi Instagramin Tarinat-osiossa Sofiasta kuvan, jossa kaunotar makaa Stefanin Hangon-kodissa sängyllä.

Sosiaalisen median perusteella kaksikko on viettänyt jo useita päiviä Stefanin loma-asunnolla Hangossa. Yhteistä aikaa he ovat viettäneet Stefanin ulkosalilla jumppaillen ja padelia pelaten.

Muutama päivä aiemmin Stefan totesi omassa Instagramissaan olevansa tällä hetkellä rakastunut mies.

– Onko se teidän ongelma, että olen rakastunut? Stefan kommentoi erään Instagram-kuvansa alla suhdehuhuja.

Stefan Therman ja Martina Aitolehti ilmoittivat 13. huhtikuuta eroavansa yhdeksän vuoden seurustelun jälkeen. Iltalehti väitti tuolloin parin suhteen päättyneen kolmiodraamaan, jonka kolmantena osapuolena olisi juuri Belórf. IL:n mukaan Belórf ja Therman olisivat pitäneet yhtä useamman kuukauden ajan. Belórf kuitenkin kiisti Iltalehdelle suhteen, kuten myös Therman Ilta-Sanomille.

– Ei pidä paikkaansa. Kiistän tämän ehdottomasti. Olemme tunteneet Sofian kanssa kahdeksan vuotta ja hän on hyvä ystäväni, Therman totesi IS:lle huhtikuussa.

Niko Ranta-Ahosta eronnut Belórf on kommentoinut MTV:lle, että haluaa tässä vaiheessa elämäänsä perheen ja miehen, joka on läsnä.

Belórf kertoi hiljattain eronneensa miesystävästään, Katiska-huumevyyhdissä syytettynä olevasta Niko Ranta-ahosta. Belórf kommentoi eroa tuolloin MTV:lle todeten, että haluaa tässä vaiheessa elämäänsä perheen ja miehen, joka on läsnä.

MTV:n mukaan Ranta-aho ja Therman ovat olleet hyviä kavereita vuosien ajan. MTV haastatteli Ranta-ahon asianajajaa Hannu Kaitaluomaa, jonka mukaan Ranta-aho oli alamaissa, kun hän sai tietoonsa suhdehuhut.

– Hän on huuli pyöreänä, missä mennään ja haluaisi kovasti lisätietoa asiasta keskustelemalla siitä Belórfin kanssa. Siihen ei kuitenkaan ole mahdollisuutta, koska yhteydenpitorajoituksia ei ole höllennetty, Kaitaluoma sanoi MTV Uutisille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?