Khloé Kardashian paljasti tarkan painonsa – laihdutti liki 30 kiloa raskauden jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashian paljasti tarkan painonsa – laihdutti liki 30 kiloa raskauden jälkeen

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian paljasti, että hän on hyvin lähellä tavoitepainoaan.

Khloé Kardashian kehottaa tuoreita äitejä olemaan armollisia itselleen.

14.5.2020 12:00

Kardashianien sisarparven keskimmäinen, 35-vuotias Khloé Kardashian on puhunut viime vuosina julkisuudessa avoimesti painostaan. Tosi-tv- ja sometähti on myöntänyt, että kun hän odotti ensimmäistä lastaan, nousi hänen painonsa runsaasti. Kun True-tytär sitten syntyi huhtikuussa 2018, pudotti hän raskauden aikana kertyneet kilot.

Kardashian karisti raskauskilojaan aluksi pikavauhtia ja laihdutti vain muutamassa kuukaudessa noin 15 kiloa. Sittemmin hän on pudottanut painoaan lähes toisen mokoman.

The Mirrorin mukaan Kardashian puhui painostaan keskiviikkona siskonsa Kourtneyn suorassa YouTube-lähetyksessä. Hän paljasti, että oli viimein päässyt lähelle tavoitepainoaan pudotettuaan yhteensä liki 30 kiloa. Kaikkiaan 177-senttinen Kardashian kertoi laihtuneensa reilut 27 kiloa.

– Nyt kun olen lähellä tavoitepainoani, olen noin 68 kiloa. Se nousee hieman. Kun se laskee 67 kiloon olen ihan, että ”Jee, tämä on unelmani!”, Kardashian paljasti.

Khloé Kardashian poseerasi punaisella matolla marraskuussa Santa Monicassa.

Kardashian puhui lähetyksessä Mirrorin mukaan myös siitä, miten hän onnistui karistamaan raskauskilonsa. Hänen mukaansa painonpudotuksessa on tärkeää ruokavalion ja liikunnan tasapaino ja se, että kun tavoitteen saavuttaa, muistaa höllätä.

– Kun pääset tavoitteeseesi, on okei pitää sitä yllä. Ylläpito ei tarkoita itsesi näännyttämistä koko elämän ajan, hän totesi.

Kardashian muistutti myös siitä, etteivät kilot välttämättä karise yhdessä yössä, ja se on täysin hyväksyttävää. Tosi-tv-tähden mukaan on tärkeää muistaa se, että tuore äiti totuttelee uuteen elämänvaiheeseen vauvan kanssa. Elämä voi hetkittäin olla tasapainoilua muuttuvassa tilanteessa eikä pitäisi olettaa, että synnytyksen jälkeen palaa saman tien vanhoihin mittoihin.

– Minä tein sen päivä kerrallaan. Jos kykenin treenaamaan, minä tein niin.

– Kesti yhdeksän kuukautta kerätä kilot, joten anna itsellesi vähintään vuosi karistaaksesi ne. Sinun on sopeuduttava.

Khloé odotti ensimmäistä lastaan maaliskuussa 2018.

Kourtney Kardashian puolestaan kertoi, että valitsee syömänsä kalorit tarkkaan. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että hän syö hyvin rajallisesti makeita herkkuja eikä juo sokeripitoisia juomia. Lisäksi hän on turvautunut aiemmin ketodieettiin sekä paastoamiseen.

– Minulle syöminen on elämäntapa. Minä rakastan myös terveellistä ruokaa. Rakastan hyvää salaattia. Rakastan hyviä hedelmiä, kolmen lapsen äiti totesi.

Khloe Kardashian myönsi, ettei hän ole koronaeristyksen aikana ollut turhan ankara syömisensä suhteen. Hän on keskittynyt ennemmin liikuntaan kuin syömiseen.

– Tässä maailmassa en juuri katso, mitä syön. Se ei tarkoita, että ahmin pussikaupalla sipsejä päivittäin. Meillä on hyvät ruokavaliot, mutta rakasta quesadilloja. Rakastan kaikkea, mitä True syö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?